Опитвали ли сте да премахвате папилома брадавици с домашни лекове?

Брадавици...как да се отървем от тях?

Мнениеот Пума » 06 Мар 2013, 20:17

Брадавици...как да се отървем от тях?!!!??
Пума

Re: Брадавици...как да се отървем от тях?

Мнениеот rossitta » 25 Апр 2013, 13:55

Чувала съм, че изстискани листа от смокиня помагат за премахването на брадавици. Върху тях се нанася сока и така по няколко пъти на ден, докато брадавиците изсъхнат и изчезнат.
rossitta

Мнениеот djudjanka » 26 Апр 2013, 10:42

Има доста рецепти за премахването им, включително и от баба Ванга. Според мен ако не изчезнат е добре да се потърси кожен лекар, който да открие причината за появяването им. Може да споделите, ако някой се е справил успешно с тях. ;)
Аватар
djudjanka

Мнениеот LaCoquine » 06 Авг 2014, 16:40

Убедена съм, че първо преди пробваш всички гадости е добре да отидеш при кожен, за да ти кажат от кой вид са и тогава евентуално да се мажеш с нещо.
LaCoquine

Мнениеот Gabriella » 11 Сеп 2014, 20:55

здравей! преди време имах проблем с брадавициите,опитах с сок от смокиня,но тя се раздразни и зачерви,почна да ме боли и се отказах.Най - добрия и ефикасен начин е кожният лекар. Отидох и за 5 минутки ги изгори и се оттървах от тях,сега няма и следа :)
Gabriella

Мнениеот moni.sparrow » 12 Сеп 2014, 19:56

Направо не ми се иска да рискувам с нищо, включително и с лекари. Имам доста, но малки брадавички по врата, но ме е страх да използвам бабешките методи, тъй като мисля, че могат да се окажат опасни, а кой въобще вярва на лекарите :?
moni.sparrow

Опитвали ли сте да премахвате папилома брадавици с домашни лекове?

Мнениеот MerryPop » 19 Яну 2015, 18:14

От години имам брадавици по деколтето, но сега се разрових и разбрах, че са папилома брадавици. Не съм ходила при дерматолог, не съм опитвала по никакъв начин да ги премахвам до сега и нямам никаква идея откъде съм се заразила, но за съжаление са си там и не изчезват :(

Много ми се иска да ги унищожа от раз, :evil: чувала съм, че за някои от видовете брадавици, но не знам дали това се отнася и до папилома брадавиците, се махат, когато се унищожи майката брадавица, но не знам дали при мене има такава. :idea: :roll:
Моите изглеждат по подобен начин,
image.jpg
image.jpg (11.3 KiB) Прегледано 29106 пъти
доста се изнервих, когато вчера забелязах, че ми е излезнала нова в близост до външния ъгъл ба окото и реших да ги унищожа, но реших първо да проверя дали няма някакви домашни лекове за тая работа? :?
MerryPop

Re: Опитвали ли сте да премахвате папилома брадавици с домашни лекове?

Мнениеот nadqta » 19 Яну 2015, 18:16

Според мене си е опасна тази игричка, която си решила да подхванеш, ако бях на твое място първо бих се посъветвала с лекар и от там нататък да пробвам с бабини илачи
nadqta

Мнениеот Kaya » 20 Яну 2015, 11:02

Не съм пробвала, аз също имам една съвсем малка на ъгъла на окото, но ме е страх да я връзвам с конец или да я горя с нещо си, предпочитам медицински начини, отколкото незнайни илачи.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот monentyo » 20 Яну 2015, 18:51

zdraveite borq se s bradavicite ot dosta vreme izlqzoha mi pokrai sramnite ystni , bqha prekaleno golemi zatova se naloji da se podloja na operaciq sled koqto trqbvashe da piq isoprinosine , izcheznaha i posle se poqviha pak lechenieto e mn skupo zatova se predadoh veche chetu v internet che se lekyvat s ocet i v momenta probvam mislq che ima nqkakuv efekt :)
monentyo

Следваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести