Няма как да не споделя с вас най-прекрасната новина в живота ми, а именно - скоро ще ставам майка!

Страшно много се вълнувам от всичко, което ни предстои - на нас..тримата!

Разбира се, още не съм казала нито на приятелите ни, нито на роднините, иска ми се да обявя по страхотен начин на целия свят, че очакваме бебе!
Върти ми се нещо подобно в главата:

- IMG_0288.jpg (51.55 KiB) Прегледано 4410 пъти
Но сякаш не е "моята" тази снимка.

Имам страхотна приятелка фотограф, която би ми помогнала да направим хубави снимки, за да обявим очакваното бебе, но наистина нямам идеи. Приятелите и роднините ми наистина ще бъдат много изненадани, защото този въпрос никога не е бил обсъждан пред тях, а беше тайно решение само между мен и половинката, че сме готови за имаме бебе! И това вече е факт - очакваме най-сладкото бебе на света!

Затова искам да очаровам всички - роднини, приятели, баби, братовчеди с картичка по пощата, в която откриват най-голямата и най-прекрасната новина на света - вече ще бъдем с един повече!
Така че моля ви давайте идеи как да кажа на роднини и приятели, че очакваме бебе, предложете снимки, картички, послания всичко се приема! Не се знае кое ще бъде нашето истинско послание за очакваното бебе!