Купих си преди седмица едно обикновено бяло зеле, което беше страшно горчиво и си викам, че вече му е минало времето. Затова пък си взех вчера червено зеле, което си хапнах с удоволствие, а най-важното е, че дори прочетох, че е много по-полезно от белия си брат. А и цветът му е просто изкушаващ!
Обаче май червеното зеле го приготвяме само на салата, а на мен ми се иска да го приготвя по по-различен начин и да го хапвам по-често, докато още го има по пазарите. Надявам се да ми дадете идея вие как хапвате червеното зеле, готвите ли го понякога или го използвате само в салати, как го режете на тънки ленти, правите ли го на сок да речем? И всичко, което ви идва на ум за приготвянето на червеното зеле, за да е още по-изкушаващо, докато си го хапваме.