След като направих почти успешен опит с натуралния домашен шоколад, сега искам да направя бял шоколад. Казвам, че опита е почти успешен, тъй като не го разстелих тънко и станаха сравнително дебели парчета, но си взех поука и го унищожихме за нула време, за да не гледаме срама!
Чувала съм, че едно време се е правил домашния течен шоколад от сухо мляко с разни други щуротии, та ако направя и аз така дали ще се получи, само че ще намаля течността, за да може да се получи по-гъста смес?
Имате ли други идеи от какво можем да направим бял шоколад и как да се погрижим да не остане течен, какви експерименти сте правили по този повод и кои от тях се оказаха достатъчно успешни, за да ги поднесете на децата си? И последно - често ли ви се случва да експериментирате и да не можете след това да си позволите да сервирате експеримента на децата си?