И аз съм го чувала, но никога не бих рискувала! А и не съм наясно с коя риба следва да се киснеkauda написа:Чували ли сте, че за да стане по-вкусна рибата, трябва да се накисва в прясно мляко преди да се сготви???
И аз съм го чувала, но никога не бих рискувала! А и не съм наясно с коя риба следва да се киснеkauda написа:Чували ли сте, че за да стане по-вкусна рибата, трябва да се накисва в прясно мляко преди да се сготви???
renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептите Две от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал А третата е с яйца
rabotnata pchela написа:renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептите Две от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал А третата е с яйца
Ааааааааа аз предпочитам човек да каже право в очите ми това съм пробвал и оживях, иначе не вярвам!
Elica написа:А как точно правите панировката, става ли хубава и хрупкава?
rabotnata pchela написа:renetka написа:Само погледнете под темата какви са рецептите Две от трите са риба + пармезан и риба + кашкавал А третата е с яйца
Ааааааааа аз предпочитам човек да каже право в очите ми това съм пробвал и оживях, иначе не вярвам!
Andrey написа: Ако никой не ти отговори, мисли му!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта