kauda написа:Купих си страхотно яке от Aliexpress-ано единствения проблем е, че е кофти подплатата иначе много ми харесва. Разбира с екачеството не е велико, но и цената не е.
Ваня Стойчева написа:Аз си купувам от бг, но като съм разглеждала същите неща ги има и в китайските сайтове. Просто предпочитам да пробвам и да видя с очите си, така че избора е еднакъв навсякъде.
Pipilota написа:Да, скъпи са, в китайските магазини има блузи и къси гащи за по 30лв. които определено не са цени за такъв тип дрехи, нито пък и качеството им е такова.
Lilly_milly написа:Pipilota написа:Да, скъпи са, в китайските магазини има блузи и къси гащи за по 30лв. които определено не са цени за такъв тип дрехи, нито пък и качеството им е такова.
Така е, но хората се заблуждават, че са добри цените им, само защото се намират в китайски и евентуално като правят сравнение с моловете
miron написа:АКо искате да си купуите нещо, което наистина върши работа бягайте далеч от такива места, само боклуци, които като купиш 5 пъти едно и също става като да си си взел нещо наистина качествено, което нямад а те излага по улиците.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта