Няколко рецепти за суфле срещам из интернет и още не съм пробвала нито една от тях. Покрай Великден ще имам повече свободно време, за да си поиграя и да приготвя или по-скоро да се опитам да приготвя.
Виждала съм рецепти и за сладки, и за солени суфлета, но не мога да преценя кое би ми се получило по-добре Сладките изглеждат прекалено приказни, за да мога да случа с подобен резултат, а рецептите, които виждам за солени суфлета, не мисля, че ще се получат, така както искам - отгоре с коричка, а вътре течно!
Сладко или солено, какво суфле сте приготвяли и как успявате да оставите кремчето течно, а отгоре да си има коричка Давайте идеи как се приготвя суфле и кое може като за начало да ми се получи толкова добре - сладкото и соленото