По принцип обичам агнешко и овче месо, но пък не ми се случва често да взимаме, освен ако не е Великден или пък Гергьовден, все така по празници.
Обикновено не мога да разбера и избера кое агнешко или овче месо е хубаво, затова вземам на слуки. Разбира се, че и често получавам негативни отзиви и коментари от сорта на - как може да вземеш това, но стърпявам гнева си и го превръщам в някаква вкусна гозба!
Сега съм решила, че след като се научих да познавам прясната риба, ще е добре да започна да разбирам и от другите видове меса, а първо в списъка е агнешкото и овче месо, тъй като в момента е наложително, заради празниците!
А това изглежда ли ви прясно на вас, а по какво разбрахте? Вие до колко познавате доброто агнешко или овче месо и как разбирате колко прясно и вкусно е то само по външния вид?