

Локумът написа:Варете ги върху кора от яйца и няма как да се спукат
Kremiliya написа:
А след като мина Великден да питам, как точно готвите яйцата, за да са с хубаво сварен белтък, а с течен жълтък?
Elica написа:марсу, "големите" кулинари точно така правят - пускат яйцата във вряща вода, но сигурно са добре темперирани...
Mon_ton написа:Тази година на Великден ги изкарах дори на терасата да ги напече слънцето и след тога ги сварих, от 30 яйца ми се спукаха само 2.
dinkog написа:Mon_ton написа:Тази година на Великден ги изкарах дори на терасата да ги напече слънцето и след тога ги сварих, от 30 яйца ми се спукаха само 2.
Да, като са станали с по-висока температура, аз почти всеки ден варя яйца, добре че вече не ми се пукат, сега си ги вадя от вечерта и на сутринта ги варя.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта