Дайте мнение вие как го предпочитате.

Bass написа:Отскоро се зарибявам и се чудя как да си построя диетата, че да извлека максимума. Какви съотношения протеинова пудра и чисто месо е добре да се консумират? Не ща да прибягвам до анаболи за бързо набъбване и ще го карам бавно и натурално.
Дайте мнение вие как го предпочитате.
silver933 написа:Протеинът за 24 часа не бива да надвишава 1.5 от теглото ти, с други думи, ако си 100кгпротеинът, който ядеш за деня трябва да е не повече от 150гр. дневно, ако искаш да си покачиш масата. А в една пилешка пържола, белтъчините са средно около 20% от теглото ѝ, демек ако е 100гр. пържолата - 20гр. от нея са протеин.
Така че зависи какво и по колко имаш да ядеш, най-добре е да ти се направи програма от фитнес инструктор, макар и назобени, те си разбират от работата и може да се изгради програма според твоите нужди. Аз тежа 90кг и не мога да кажа, че съм много стриктен в спорта, в дните, когато съм на тренировка, след като свърша с нея пия по един шейк, а през деня гледам да изям и поне 300-400гр. месо, което са ми още 100 гр. протеини, но съм далеч от професионално и ежедневно занимание със спорт.
Bass написа:Значи, 82кг. на 184см височина. Добре се чувствам, не изглеждам много кльощав, но ми се ще малко да се постегна и да пооформя някой мускул. Нямам конкретна цел да качвам килограми, просто малко релеф по ръцете и гърба. Краката ми са ок, щото карам колело доста.
JohnLocke, това с анаболите и аз съм го чувал и да ти кажа, не държа да разбирам за какво иде реч
silver933 написа:Протеинът за 24 часа не бива да надвишава 1.5 от теглото ти, с други думи, ако си 100кгпротеинът, който ядеш за деня трябва да е не повече от 150гр. дневно, ако искаш да си покачиш масата. А в една пилешка пържола, белтъчините са средно около 20% от теглото ѝ, демек ако е 100гр. пържолата - 20гр. от нея са протеин.
Така че зависи какво и по колко имаш да ядеш, най-добре е да ти се направи програма от фитнес инструктор, макар и назобени, те си разбират от работата и може да се изгради програма според твоите нужди. Аз тежа 90кг и не мога да кажа, че съм много стриктен в спорта, в дните, когато съм на тренировка, след като свърша с нея пия по един шейк, а през деня гледам да изям и поне 300-400гр. месо, което са ми още 100 гр. протеини, но съм далеч от професионално и ежедневно занимание със спорт.
Ми може и да взема да се позамисля за инструктора, че ще е сложно да го мисля ден за ден. Ям основно пилешко, останалите са ми или много тежки, или много жилави за дъвкане. Като цяло не съм фен на месото и набивам основно разни зеленчуци, ориз, паста, салати и най-големият ми грях - биричка.
Bass написа:Е, то не ми влияе много на телосложението. Да не кажа хич, нито шкембе имам, нито нищо. Ама то в един момент може да почне да лепи, знам ли. Ограничавам я, де, ама не мисля, че бих я спрял тотално.
kauda написа:Bass написа:Е, то не ми влияе много на телосложението. Да не кажа хич, нито шкембе имам, нито нищо. Ама то в един момент може да почне да лепи, знам ли. Ограничавам я, де, ама не мисля, че бих я спрял тотално.
Глупости, що ще се лишаваш от удоволствията си?
kauda написа:Bass написа:Е, то не ми влияе много на телосложението. Да не кажа хич, нито шкембе имам, нито нищо. Ама то в един момент може да почне да лепи, знам ли. Ограничавам я, де, ама не мисля, че бих я спрял тотално.
Глупости, що ще се лишаваш от удоволствията си?
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта