Майка ми е сяла самардала на селото ни, а като се сетя за мириса й и ми се приисква да имам и у дома, та си мислих дали ще е удачно да си засея в саксия
Толкова я обичаме у дома, че слагам вместо сол на манджите самардала, та ще сте ми от огромна помощ! Споделете ми как да я засея, със семена или лукувици е самото растение и как да я обработя, за да става за подправяне на ястията, мога ли само да я изсуша
Всъщност не сме наясно как се обработва самардалата, за да стигне до вида, в който я купуваме от магазина и ще ми се иска да ми дадете повече съвети Ако някой от вас е сял самардала и я е обработвал, ще е супер да ми разкажете от първа ръка как се случват нещата. Работата е там, че прочетох доста и въпреки това не съм наясно как ще успея да направя солена самардала