Ваня Стойчева написа:Аз топля абсолютно всичко, никога не сервирам студена храна, това е неуважително към хората, на които сервираш храната. Винаги ям топло, дори и да ми е горещо пак си топля яденето.
fawla написа:Ваня Стойчева написа:Аз топля абсолютно всичко, никога не сервирам студена храна, това е неуважително към хората, на които сервираш храната. Винаги ям топло, дори и да ми е горещо пак си топля яденето.
Ориз и спанак са по-вкусни студени, защо ги претопляш?
PasDeDeux написа:fawla написа:Ваня Стойчева написа:Аз топля абсолютно всичко, никога не сервирам студена храна, това е неуважително към хората, на които сервираш храната. Винаги ям топло, дори и да ми е горещо пак си топля яденето.
Ориз и спанак са по-вкусни студени, защо ги претопляш?
Съгласна съм, не всичко е необходимо да се топли, плюс че с всяка термична обработка се губят ценни качества на храната
penelopa написа:Микровълновата е удобна за бързо притопляне на храната, но дали е препоръчително? По-добре да изчакаш повече време да се стопли храната в печката или на котлона, отколкото в микровълновата според мен.Аз всичко си топля, не мога да ям студена храна, гадна ми е на вкус и ако има замръзнала мазнина, става още по-гадно.
BeenieGal написа:Аз нямам микровълнова и си топля в печката. Оризът защо пък да се топли трудно? Повечко се държи и се притопля, не е бързо, но като нямаш друг начин!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта