kauda написа:На мен пък точно ми се иска всичко да опитам и да знам, че това не ми харесва или ми харесва. Не вярвам, че много перчи да се консумира храна от различниет краища на света, може само да се търси полезното в такива комбинации.
silver933 написа:kauda написа:На мен пък точно ми се иска всичко да опитам и да знам, че това не ми харесва или ми харесва. Не вярвам, че много перчи да се консумира храна от различниет краища на света, може само да се търси полезното в такива комбинации.
Стига да намериш си яж, кво ти дреме?
MollyDolly написа:silver933 написа:kauda написа:На мен пък точно ми се иска всичко да опитам и да знам, че това не ми харесва или ми харесва. Не вярвам, че много перчи да се консумира храна от различниет краища на света, може само да се търси полезното в такива комбинации.
Стига да намериш си яж, кво ти дреме?
Абее ако направиш някоя алергична реакция, то ще започне да ти дреме...
kauda написа:Мисля да си взема драконов плод, намерих в Метро, случайно видях, но разбрах, че почти няма вкус и се използва главно за декорация, но цената му не мисля, че е много ... за декорация само.Така че ако имате идеи как да си го хапнем, кажете! :)
kauda написа:Мисля да си взема драконов плод, намерих в Метро, случайно видях, но разбрах, че почти няма вкус и се използва главно за декорация, но цената му не мисля, че е много ... за декорация само.Така че ако имате идеи как да си го хапнем, кажете! :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта