Досега не съм срещала такава темичка във форума, а сякаш имаме нужда от нея. Разбира се, че не искам да обидя никого, просто на мен ми е трудно да се справям с тези задачи, затова и търся вашата помощ!
Например аз много обичам варива, но почти никога не мога да уцеля подходящото време, в което да ги сваля от котлона или трябва да правя крем супа от тях след това, или да ги доварявам
Трудно ми е да комбинирам и подправките и да разбера на кое ядене какво му отива
Към полезните съвети спадат и варене, печене, пържене на месо, всякакви идеи за това как се шпикова (ако така се казваше тази процедура), както и на каква е разликата между запържване, пържене и задушаване...
Много е богата темичката и се надявам да я запълним с всякакви интересности, които ще ни бъдат наистина полезни, за да се хвалим после с перфектни резултати като този