rabotnata pchela написа:Оф, аз такава орална любов правя, че мъжът ми ако разбере, ще ме убие.
Rali_hr написа:iwoni написа:Kremiliya написа:Оф, 69 май не е за всеки! Аз се чувствам неудобно, когато става въпрос за тази поза. Иначе предпочитам по отделно да си я даваме оралната любов. Но в никакъв случай не мога да кажа, че не е пак изневяра или секс. ;)
Някои смятат оралната любов даже за по-голяма изневяра от обикновения секс. Може би защото е по-специално нещо, не се прави на всеки и винаги. Разбирате какво искам да кажа, нали?
Да, всички твърдим, че не правим орална любов, а и не на всеки сме готови да я дадем, така че може би си права, че е по-голяма изневяра. :) Но въпросът е освен изневяра брои ил се като начин за запазване на девствеността!
fairy написа:Ако правиш само орална любов, на теория си си девствена, но на практика не съвсем. Иначе за мен оралната любов е много по-интимно нещо, макар че хлапетиите я имат за здравей-здрасти сигурно
.
mamina написа:Тя оралната любов съществува от памтивека, друг въпрос дали нашите баби и майки са я практикували, това е тъмна Индия. Но и на мъчения да ги подложиш, едва ли ще си признаят
.
Jully написа:Но не мисля, че са правили толкова разкерпостен секс. за жените през 80-те години май е било, когато са чели статии как да не показват, че изпитват удоволствие от секса и как умната жена, трябва да успее за 2-3 години да откаже мъжа си от желанието за секс.
Локумът написа:Jully написа:Но не мисля, че са правили толкова разкерпостен секс. за жените през 80-те години май е било, когато са чели статии как да не показват, че изпитват удоволствие от секса и как умната жена, трябва да успее за 2-3 години да откаже мъжа си от желанието за секс.
За тогава можем само да гадаем. какво са правили, ама идеята да се почнат да се предлагат тея удоволствия не е много далеч във времето, а и по време на хипитата определено са правили такъв секс, че сега глава ще ни се завие.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта