Субферилна температура и проблеми с главата!

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Субферилна температура и проблеми с главата!

Мнениеот martin7887 » 01 Яну 2016, 21:11

Здравейте,

Честита Нова Година!

Всичко започна в началото на август. В ушите ни се появи един лек дискомфорт, който се появяваше и изчезваше(лек дискомфорт). По-късно дойде и едно силно напрежение в главата ми, което се засилваше след физически труд. Най-добре мога да го опиша по следния начин - усещане, че от ушите ми трябва да излезе въздух, кръв, течност... Главата ми беше като балон под налягане, а ушите играеха ролята на оттдушник. Пак повтарям, че усещането се активизираше след физически труд(вдигане на тежки предмети, строителни материали, мебели и т. н). Слава Богу това усащене изчезна.

Симптомите, които имам в момента са:
-Усещане за парене, щипене, горене, дискомфорт в ушите, но навътре 3, 4 сантиметра. Това усещане не е болезнено, а по-скоро е дискомфортно.
- Понякога, когато си легна вечер усещам как езикът ми пулсира.
- През период от около 10 дни имам главоболие.
- От 2 месеца започнах да поддържам субферилна температура, която ме мъчи. Качва се 37,1- 37,2 към десет часа сутринта и продължава до десет часа вечерта, след което изчезва и сякаш се раждам отново! По време на работа стига до 37,3- 37, 4. Работя в строителството.

Направени изледвания до момента:
- Ядрено магнитен резонанс на главата.
Всичко е наред, няма тумор. Това, което откриха е: Gut 1 mm große,nodulare struktur in das linken inneren gehorgangas, z.b. .Gefäßstruktur. На български преведено- Голямо около 1мм nodulare структура в левия ушен канал, например Gefäßstruktur. В експертизата ми пише, че след една година пак трябва да направя скенер. Докторите казват, че това не е може да е причина за оплакванията ми. Те дори не вземат под внимание тази структура. Невроложката казва, че това не е нищо, ушната лекарка също, личният лекар също.
- Доплер - всичко наред.
- Пълни очни изледвания - всичко е ок.
- Ушен лекар ми каза, че всичко е наред с ушите ми и ми изписа антибиотик и капки за нос, но след употребата им ефект нямаше.
- Два пъти пълна кръвна картина - всички показатели в норма

Изледванията са ми правени в Германия, тъй като работя там.

Зъбите ми са в ужасно състояние. Моят личен лекар, един винаги усмихнат немец, казва, че най вероятно тези проблеми идват от зъбите. Днес бях в една клиника, за да ми се назначи лечение и да ги оправя.Направиха ми снимка и откриха четири кисти, парадонтит, пулпит и т.н. Аз ги попитах дали от тези кисти идва моята симптоматика и те казаха, че е възможно. Вие как мислите, дали тези кисти са причина за моята симптоматика? На 3 януари под пълна упойка ще ми бъдат извадени 14 зъба, после ще ми ги изградят. Добрата новина е, че за следващата година ще съм съм с абсолютно нови зъби, като нормален човек.

Моля за съвет. Какви изледвания още трябва да си направя? Възможно ли е тази симптоматика да идва от зъбите(кистите)? Какви болести протичат с подобна симтоматика?

Много ще съм благодарен на всеки отзовал се!
martin7887
 
Мнения: 4
Регистриран на: 01 Яну 2016, 20:55

Re: Субферилна температура и проблеми с главата!

Мнениеот Михаил Вълков » 03 Яну 2016, 12:48

Алкализация.rar
(82 KiB) 2411 пъти
Проблемът е обяснен в този файл. Ще ти изпратя още подробности ако ми съобщиш твоя имейл адрес.
Михаил Вълков
 
Мнения: 50
Регистриран на: 01 Окт 2015, 11:45

Re: Субферилна температура и проблеми с главата!

Мнениеот Михаил Вълков » 04 Яну 2016, 08:38

Готварски рецепти.rar
(88.1 KiB) 110 пъти
Мартине, потърси в
Интернет и свали книгата ПШЕНИЦАТА-МАСКИРАНИЯТ УБИЕЦ. В нея с команда Edit>Find можеш да намираш на кои страници се среща търсено заболяване.
Ако още си в България, купи си книгата ТИХИТЕ УБИЙЦИ НА МОЗЪКА от Дейвид Пърлмътър. Авторът Perlmutter има сайт, в който можеш да намериш въпроси и отговори.
В тези две книги има готварски рецепти, които не са подходящи за българските условия. Горният файл съдържа подходящи рецепти.
Михаил Вълков
 
Мнения: 50
Регистриран на: 01 Окт 2015, 11:45

Re: Субферилна температура и проблеми с главата!

Мнениеот martin7887 » 06 Яну 2016, 20:12

Благодаря ти, Мишо
martin7887
 
Мнения: 4
Регистриран на: 01 Яну 2016, 20:55


Назад към Общи здравни теми

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта