Как да се отърва от родителите на мъжа ми без да разруша връзката ни?

Как да се отърва от родителите на мъжа ми без да разруша връзката ни?

Мнениеот svetlozara » 15 Мар 2016, 13:15

Имам голям проблем с родителите на приятеля ми. Заедно сме вече от близо 4 години и винаги сме мислили за брак и да останем завинаги заедно. Но проблемът е, че живеем в един блок с родителите му, майка му е на долния етаж, а баща му също в близък апартамент. И двамата постоянно идват у нас, тършуват из вещите ни и се месят в отношенията ни. Постоянно звъни някой на звънеца и иска нещо от нас, случвало се е да хващам, че изчезват пари - малки суми, около 10-20 лева, но все пак изчезват. Целия блок говори за изцепките на така нареченото ми ново семейство и ме е срам да се покажа, винаги бързам, когато се прибирам във входа. Предложих на приятеля ми да продадем апартамента, но той не иска, наследство му бил, опитвам се да разкарам техните, които са разведени другаде, но и двамата отказват. Вече не знам как да се отърва от тях, нервите ми са изпънати до край, постоянно стават скандали заради тях, а се обичаме толкова много с приятеля ми, не знам какво мога да направя, за да се отървем от тях. Той самия съзнава, че са пречка в отношенията ни, но не можем да направим нищо ;(
svetlozara

Re: Как да се отърва от родителите на мъжа ми без да разруша връзката ни?

Мнениеот Jully » 15 Мар 2016, 13:51

АКо положението е много нетърпимо, трябва да говориш в прав текст с приятеля ти. Ако не е склонен да вземе твоята страна, може би е време да се разделите. :(
Аватар
Jully

Мнениеот zagrijena » 15 Мар 2016, 15:11

То е ясно, че родителите му няма да се махнат от главите ви, ами вие трябва да се махнете. Наследство, наследство, но на него не му ли е писнало от техните изцепки? Колко ще издържи още, още повече ако има опасност и да те загуби? Полека-лека го обработвай да се преместите.
zagrijena

Мнениеот Lisica » 15 Мар 2016, 15:12

И аз имах едно гадже, с което имах много проблеми. Баща му все обясняваше на хората колко е велик, а ние колко сме смотани. беше нетърпимо. Мъчих се да запазя връзката ни 2 години, но когато имаш такъв човек насерща няма как. А приятелят ми не правете нищо, за да се отърве от нахалника, постоянно идваше и стоеше у нас, ядеше ни храната и той ядеше като за последно, беше нетърпимо. накрая се разделихме, не искам да си представям, че целия ми живот ще мине по обгрижването на човек, който не мога да понасям.
Тези разговори не могат да се водят така, че мъжът да не бъде наранен. В крайна сметка става въпрос за неговите родители, то той ще ги защитава. Говорете в прав текст, ако иска теб, то трябва да направи така, че да те спаси от това положение, а и да спаси и себе си, успех! :)
Аватар
Lisica

Мнениеот Gold » 15 Мар 2016, 15:25

Сдобрете родителите му, да заживеят отново заедно. Продайте единия от техните апартаменти и ги пратете на околосветско пътешествие за меден месец. И така, всички доволни
Gold

Мнениеот Lisica » 15 Мар 2016, 15:34

Gold написа:Сдобрете родителите му, да заживеят отново заедно. Продайте единия от техните апартаменти и ги пратете на околосветско пътешествие за меден месец. И така, всички доволни

хахах Измисли страхотния план! :) :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lisica

Мнениеот kauda » 15 Мар 2016, 16:26

Всеки е имал проблеми с родителите на половинката си, но някои са по-сериозни. :( Може би е крайно време да се махнете вие. Говори с него и му обясни, че не понасяш това положение. Те в собствени апартаменти ли живеят или са под наем?
Аватар
kauda

Мнениеот Snejna » 15 Мар 2016, 17:35

Доста ще е трудно, да успееш да се откъснеш от родителите му, а и каквото и да става те ще са негови родители. По-добре е да се примириш и да предсатвиш ситуацията така, че предпочиташ да не сте в близки съседски отношения, на цената на това да запазите уж прилични.
Аватар
Snejna

Мнениеот penelopa » 16 Мар 2016, 09:52

За съжаление всичко е в ръцете на приятеля ти и решенията са негови. Дано да успеете да се откъснете по някакъв начин, но и дано после не ви се залепят отново неговите родители по някакъв начин. Често подобни хора не разбират от дума.
penelopa

Мнениеот qwerryyy » 16 Мар 2016, 10:08

Коя ли от нас не е попадала в ситуация, в която е искала да се раздели с половинката си, заради роднините, или точно е искала да се отърве от родителите му. За съжаление, животът все така се извърта, че колкото и да искаме да избягаме от някой, той в един момент е около нас задължително. :( Не мога да ти дам съвет, ти познаваш най-добре половинката си и можеш да прецениш до какво е готов да стигне в желанието си да бъде с теб.
Аватар
qwerryyy

Следваща

Назад към Приказки по женски