от svetlozara » 15 Мар 2016, 13:15
Имам голям проблем с родителите на приятеля ми. Заедно сме вече от близо 4 години и винаги сме мислили за брак и да останем завинаги заедно. Но проблемът е, че живеем в един блок с родителите му, майка му е на долния етаж, а баща му също в близък апартамент. И двамата постоянно идват у нас, тършуват из вещите ни и се месят в отношенията ни. Постоянно звъни някой на звънеца и иска нещо от нас, случвало се е да хващам, че изчезват пари - малки суми, около 10-20 лева, но все пак изчезват. Целия блок говори за изцепките на така нареченото ми ново семейство и ме е срам да се покажа, винаги бързам, когато се прибирам във входа. Предложих на приятеля ми да продадем апартамента, но той не иска, наследство му бил, опитвам се да разкарам техните, които са разведени другаде, но и двамата отказват. Вече не знам как да се отърва от тях, нервите ми са изпънати до край, постоянно стават скандали заради тях, а се обичаме толкова много с приятеля ми, не знам какво мога да направя, за да се отървем от тях. Той самия съзнава, че са пречка в отношенията ни, но не можем да направим нищо ;(