Предлагам диметилсулфооксид /ДМСО/ чист 99 %.

Тук е мястото за вашата обява - купи, продай, размени!

Предлагам диметилсулфооксид /ДМСО/ чист 99 %.

Мнениеот simov » 15 Апр 2016, 17:34

DMSO е лекарство предписание и хранителна добавка . Това може да бъде взето от устата , приложена към кожата (използва локално), или се инжектира във вените (използвани интравенозно или IV).
DMSO се взема от устата , използва локално, или се прилага интравенозно за управлението на амилоидоза и свързаните с тях симптоми. Амилоидоза е състояние, при което някои протеини са депозирани ненормално в органите и тъканите.
DMSO се използва локално за намаляване на болката и ускоряване на зарастването на рани, изгаряния, и мускулна и скелетна наранявания. DMSO се използва локално за лечение на болезнени състояния, като например главоболие, възпаление , остеоартрит , ревматоиден артрит , и тежка лицева болка, наречена болезнен тик . Той се използва за локално очни състояния, включително катаракта , глаукома , и проблеми с ретината; за условията за крака включително Bunions , мазоли и гъбички по ноктите на краката ; и за кожни заболявания, включително келоиди белези и склеродермия . Понякога се използват локално за лечение на кожата и увреждане на тъканите, причинено от химиотерапия , когато тя изтича от IV, който се използва, за да го предаде. DMSO се използва самостоятелно или в комбинация с лекарство, наречено идоксуридин за лечение на болка, свързана с херпес зостер ( херпес зостер инфекция).
Интравенозно, DMSO се използва за понижаване на необичайно високо кръвно налягане в мозъка . Той също се прилага интравенозно за лечение на инфекции на пикочния мехур ( интерстициален цистит ) и хронични възпалителни мехур заболяване. Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) е одобрила някои DMSO продукти за поставяне вътре в пикочния мехур за лечение на симптоми на хронично възпалително заболяване на пикочния мехур. DMSO понякога се поставя вътре жлъчните пътища с други лекарства за лечение на жлъчните пътища камъни.
В производството, DMSO се използва като индустриален разтворител за хербициди, фунгициди, антибиотици и растителни хормони.

Цена: 500 гр. - 20 лв. и куриерски.

За контакт 0876265091
simov
 
Мнения: 239
Регистриран на: 01 Фев 2013, 19:12

Re: Предлагам диметилсулфооксид /ДМСО/ чист 99 %.

Мнениеот simov » 13 Юли 2017, 16:38

Обявата е актуална.
simov
 
Мнения: 239
Регистриран на: 01 Фев 2013, 19:12


Назад към Търся/Предлагам

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта