Има ли лек за рака?...

Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене

Има ли лек за рака?...

Мнениеот apostoloff » 30 Апр 2016, 13:49

ЗА ВСЯКА БОЛКА ИМАЛО БИЛКА

Напоследък се разгорещиха дебатите около целебните качества на лимоновия сок. Понякога е наистина трудно да отсеем зърното от плявата. Каква е все пак истината за лимоновия сок?...

Лимонът, не ще и дума, е един чудесен плод, който наистина има способността да убива ракови клетки. Смятат го дори за 10 000 пъти по-силен от всяка химиотерапия! Защо повечето хора не знаят това?...

Защото има организации, които нямат интерес да знаем за чудните качества на лимона. Много фирми и фирмички по света се опитват да създадат синтетичен заместител на лимоновия сок и всячески се стремят да запазят вълшебните свойства на този плод в тайна.

Множество изследания доказват, че лимонът има силен антиканцерогенен ефект. Освен това той има и много други свойства- оказва силен положителен ефект върху кисти и тумори.

Лимонът притежава също така силен антимикробен ефект и е с широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички Той е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високото кръвно налягане и е чудесен антидепресант, който предпазва от стрес и нервни разстройства.

Интерес представлява източникът на тази информация. Един от най – големите производители на лекарства твърди, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 досега, данните сочат, че лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включителноно дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб и панкреас.

Лимонът забавя растежа на раковите клетки и оказва 10 000 пъти по-добър ефект от продукти като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните продукти, които се използват обикновено в света.
Възниква въпросът за дозировката. Проведените експерименти показават, че приемането на 150 милилитра лимонов сок четири пъти в седмицата намалява риска от раково заболяване с цели 53 %!

За препоръчване е да се ползват био лимони. Специлистите ни съветват да ги мием добре с четка, а след това да ги замразим в камерата. Замръзналите лимони се стържат с кората върху ястия, салати и супи. Това е тяхното идеално приложение.

Длъжен съм обаче да отбележа, че е наивно да се очакват чудеса. Лимоновият сок е чудесно профилактично средство, но той НЕ МОЖЕ да излекува напълно раковото заболяване! Той подпомага обаче активно всяка една терапия и окончателното изцеление.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
**************************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net
apostoloff
 
Мнения: 69
Регистриран на: 09 Сеп 2012, 04:38
Местоположение: София

Re: Има ли лек за рака?...

Мнениеот lyuta_chushka95 » 23 Дек 2019, 12:08

Тази информация за лимона и приложението му са доста интересни, но за съжаление до момента не е измислено ефективно лекарство за борба с рака.
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55

Re: Има ли лек за рака?...

Мнениеот marchinko73 » 23 Дек 2019, 13:00

Звучи кофти, ама лек няма. И с лимони, и без тях оцеляването е нищожен процент за съжаление.
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00

Re: Има ли лек за рака?...

Мнениеот Пенчо Кубадинский » 24 Дек 2019, 18:06

Тази простотия с лимоните и рака е лудост. И ако сте наивни, има да вярвате и да пиете лимонов сок.
Пенчо Кубадинский
 
Мнения: 109
Регистриран на: 02 Мар 2018, 10:06

Re: Има ли лек за рака?...

Мнениеот Мики Маус » 27 Дек 2019, 11:53

Пенчо Кубадинский написа:Тази простотия с лимоните и рака е лудост. И ако сте наивни, има да вярвате и да пиете лимонов сок.


Човек, като е в това положение, на какво ли не вярва и какво ли не е готов да опита... Лимоновият сок едва ли ще помогне, но поне няма да навреди, за разлика от други уж "изпитани" средства. :sad:
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49


Назад към Здравословно хранене

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта