Има ли лош късмет и как да се отърва от него?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Има ли лош късмет и как да се отърва от него?

Мнениеот asdddwww » 19 Окт 2016, 11:54

Нали знаете, че има хора, които ги съпътства максимата "Ако има какво да се обърка, то ще се обърка". Е, аз съм от тези хора. Винаги срещам спънки по пътя си когато реша да правя нещо, а хора около мен сякаш с магическа пръчка им се предоставя всичко и все успяват. Дори реално да не се различаваме по качества, те винаги са с една стъпка преди мен, ако се отнася за едно и също нещо, а при мен винаги изникват трудности. :duel: По принцип не вярвам в свръхестествени сили и че нещо ни е предначертано, но вече взех да се замислям дали пък вярно не съществува такова чудо като ЛОШ КЪСМЕТ и то да е с всички сили отгоре ми. :darkcloud: Та въпросът ми е, вие вярвате ли в лошия късмет и мислите ли, че съществува начин ейй така мъничко да си завъртиш живота, че да стане по-поносим и да не ти върви все всичко наопаки? :clappingorange:
Аватар
asdddwww

Re: Има ли лош късмет и как да се отърва от него?

Мнениеот gabinka_80 » 19 Окт 2016, 12:33

Няма рецепта за лош късмет, всичко е в следствие на нашите решения, които сме вземали преди и след време в подходящ момент или не, виждаме резултата от предприетите ни действия. Единственото, което можеш да направиш е да обмисляш по-добре постъпките си сега и да мислиш за последствията, отколкото да вярваш, че те няма да те споходят. Така, като си "вържеш гащите" ще видиш, че занапред няма да имаш чак толкова много проблеми.
gabinka_80

Мнениеот Enjis » 19 Окт 2016, 14:04

Има лош късмет- каръщина му се вика. Но в повечето случаи всичко е в главата ни и в позитивното или негативно мислене.
Просто смени гледната точка и мисли позитивно. :smile:
Enjis

Мнениеот vanessa_ » 19 Окт 2016, 14:17

Май лечение за лошия късмет, танци, вуду магии и подобни начини за "излекуване" от лошия късмет няма как да се случат. :roll: Важното е да вярваш, че нещата ще се подредят въпреки трудностите! А някои религиозни хора вярват, че с някое посещение в църквата може да обърнеш нещата в твоя полза. Дори и да няма нищо "обещано" по такъв начин, там спокойствието, по-различното място и всичко останало, могат да ти дадат просветление как да се справиш със ситуацията. :thumbup:
vanessa_

Мнениеот lussy » 19 Окт 2016, 16:37

И аз мисля, че лошият късмет е в главата ни. Каквото трябва да се случи, то се случва.
lussy

Мнениеот Lollipop » 20 Окт 2016, 08:58

Ми лошия късмет май наистина ни е само в главата, но пък и е следствие от нашите решения. Знаеш ли колко пъти съм си казвала , че имам лош късмет и като помисля, осъзнавам, че всичко е станало заради грешките,които съм допускала преди. Просто бъди по-разумен и ще видиш, че лошия ти късмет ще се изпари.
Аватар
Lollipop

Мнениеот franky » 20 Окт 2016, 09:43

Лош късмет е за мен, когато е станало нещо непоправимо. Оказал си се на неподходящото място в неподходящото време. Всичко останало се оправя.
franky

Мнениеот silver933 » 20 Окт 2016, 09:48

Ае има си лош късмет, но пък спасение от него не винаги има, да не кажа, че няма. И при мен всичко върви все на опаки, дори и преди тва да няма нищо общо с некви мои решения. Отварях преди години един магазин, то не беше бюрократщина, то не бяха проблеми с документи, заяждане с някви олигофрени. Тъй че си е до късмет много неща до голяма степен, но спасение няма.
Аватар
silver933

Мнениеот MGB » 20 Окт 2016, 10:57

Те олигофрените и бюрокрацията навсякъде си ги има и всички се сблъскват с тях. По тази причина всички ли можем да наречем хора с лош късмет :smile: ?
MGB

Мнениеот Pipilota » 24 Окт 2016, 11:44

Оф, аз съм същата, все срещам спънки, а хора, правещи същото като мен всичко им се отдава и става супер лесно и леко, но при мен не е така. Май няма спасение, освен да се обградиш с добри хора, на които можеш да разчиташ за помощ и подкрепа, друг начин за "чийтване" спрямо лошия късмет май няма. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси