Комбинация от различни вещества и дали е нередно

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Комбинация от различни вещества и дали е нередно

Мнениеот georgi941 » 06 Яну 2017, 16:27

Здравейте. На 23 години съм и от 14 годишна възраст имам опит с опиати и стимуланти. Но съм човек който винаги е давал и ще продължавам да давам твърд отпор на абстиненцията и когато знам, че трябва да си дам почивка си я давам без значение колко психически натиск ми коства.
На скоро реших да си намеря съюзник в тази борба, а именно хапчетата Неуролакс (Neurolax). До колкото знам основната им съставка е хидроксизинов хидрохлорид. Въпроса ми е опасно или лошо ли е взаимодействието между хидроксизинов хидрохлорид и амфетамин, ефедрин и метилфенидат още познат като Риталин.
Нямам предвид да ги консумирам едновременно, но да речем ако съм изпил една таблетка Неуролакс и след 2-3 часа приема 40-50 милиграма метилфенидат удара върху нервната система прекалено голям ли е? И трябва ли да избягвам да ги приемам и комбинирам в един и същ ден? В последно време започнах да усещам трептене в устните си и горната и долната когато се усмихна или направя някаква гримаса която изпъва устните. И колкото повече време ги задържа изпънати трептенето постепенно преминава в треперене и се разпространява от устните към бузите, това мисля че е симптом за проблем с нервната система, и преди ми се е случвало, но от както няколко пъти ми се случи да приема метилфенидат след по-малко от 3 часа след като съм пил Неуролакс, този ефект взе да става по траен, и се усеща дори и след дълъг сън и часове след събуждане и без да съм употребявал нищо, дори и без да съм пил кафе.
Комбинацията от 100 милилитра Магнезий и 100 милилитра Калций + витамин D3 облекчава и почти премахва това явление, но дори и след тях трябва да минат часове а понякога и повече от ден за да изчезне напълно.
georgi941
 
Мнения: 2
Регистриран на: 06 Яну 2017, 16:01

Re: Комбинация от различни вещества и дали е нередно

Мнениеот Snejna » 06 Яну 2017, 16:48

Демек, ти искаш да се друсаш и да вземаш хапчета, които да ти помагат да не се деформираш, така го разбирам аз?:) Момче, мисля, че не си за този раздел на форума, а по-скоро за тук: natsionalna-informatsionna-linia-narkotitsi-alkohol-t703.html
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Комбинация от различни вещества и дали е нередно

Мнениеот georgi941 » 06 Яну 2017, 16:53

Мерси за насоката, може да изтриете темата ако не е на място.
georgi941
 
Мнения: 2
Регистриран на: 06 Яну 2017, 16:01

Re: Комбинация от различни вещества и дали е нередно

Мнениеот Snejna » 06 Яну 2017, 17:11

georgi941 написа:Мерси за насоката, може да изтриете темата ако не е на място.

Не, там няма да те съветват, как да се друсаш, а ще ти помогнат да спреш да го правиш. :wink:
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Комбинация от различни вещества и дали е нередно

Мнениеот Golfie » 07 Яну 2017, 21:44

В последно време започнах да усещам трептене в устните си и горната и долната когато се усмихна или направя някаква гримаса която изпъва устните. И колкото повече време ги задържа изпънати трептенето постепенно преминава в треперене и се разпространява от устните към бузите, това мисля че е симптом за проблем с нервната система, и преди ми се е случвало, но от както няколко пъти ми се случи да приема метилфенидат след по-малко от 3 часа след като съм пил Неуролакс, този ефект взе да става по траен, и се усеща дори и след дълъг сън и часове след събуждане и без да съм употребявал нищо, дори и без да съм пил кафе.
Ходил ли си на невролог? Този тик го имат хората, които пият невролептици. Не могат да си контролират мускулите.
Golfie
 
Мнения: 211
Регистриран на: 04 Ное 2011, 23:16

Re: Комбинация от различни вещества и дали е нередно

Мнениеот Malina » 08 Яну 2017, 11:02

Golfie написа:В последно време започнах да усещам трептене в устните си и горната и долната когато се усмихна или направя някаква гримаса която изпъва устните. И колкото повече време ги задържа изпънати трептенето постепенно преминава в треперене и се разпространява от устните към бузите, това мисля че е симптом за проблем с нервната система, и преди ми се е случвало, но от както няколко пъти ми се случи да приема метилфенидат след по-малко от 3 часа след като съм пил Неуролакс, този ефект взе да става по траен, и се усеща дори и след дълъг сън и часове след събуждане и без да съм употребявал нищо, дори и без да съм пил кафе.
Ходил ли си на невролог? Този тик го имат хората, които пият невролептици. Не могат да си контролират мускулите.

Не прочете ли останалото, човекът се друса, иска съвет как да се справя и с друсането и с невролептиците, няма нужда от съвети, има нужда от помощ. :banghead: Наркоман, търсещ подкрепа да продължи да го прави, извинявам се...
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33


Назад към Лекарства

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта