Намалиха ми джобните

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Намалиха ми джобните

Мнениеот DiDo17 » 16 Мар 2017, 21:43

Родителите ми живеят няколко века назад. Стаята ми почти винаги е разхвърляна. Вчера, докато ме нямаше, майка ми откри прашките ми в стаята ми повреме на подреждането на стаята. След като се прибрах двата с баща ми почнаха да ме обиждат и да викат, че съм пе***. Разказах им, че си купих прашките, за да пробвам нещо различно и че това няма връзка със сексуалната ми ориентация. Те не ми повярваха и ми казаха, че ми намаляват джобните и баща ми изхвърли в кофата за боклук прашките ми от гардероба. Останаха само един чифт и то защото ги носех под дънките и нямаше как да ги хвърли.
Намалиха ми джобните наполовина. Чудя се дали някога ще ги увеличат.
Има ли смисъл да си копувам други прашки или и тях ще ги открият?
DiDo17
 
Мнения: 3
Регистриран на: 16 Мар 2017, 21:28

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот Lollipop » 17 Мар 2017, 10:58

Не мога да разбера, за кое повече те е яд - за намалените джобни, или за това, че ся не можеш да си купиш прашки? И отделно, защо по дяволите му е на един мъж да носи прашки... :???: Айде, тийнейджър си не си мъж... просто е грозно, била съм на твоите години и мога да ти кажа като момиче - бельото има значение и ние жените не искаме мъжа до нас да е с по-секси гащи... смешно е бе момче. :) осъзнай се... а как може да не си казал, че гащите са на някоя мацка, направо не знам ;) И да довърша - зле скопосан тролски пост. :lol:
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот DiDo17 » 17 Мар 2017, 11:25

Lollipop написа:Не мога да разбера, за кое повече те е яд - за намалените джобни, или за това, че ся не можеш да си купиш прашки? И отделно, защо по дяволите му е на един мъж да носи прашки... :???: Айде, тийнейджър си не си мъж... просто е грозно, била съм на твоите години и мога да ти кажа като момиче - бельото има значение и ние жените не искаме мъжа до нас да е с по-секси гащи... смешно е бе момче. :) осъзнай се... а как може да не си казал, че гащите са на някоя мацка, направо не знам ;) И да довърша - зле скопосан тролски пост. :lol:


Яд ме е за това, че не съм направил нищо лошо а ме наказват, като ми намаляват джобните. Имам спестени пари и мога да си купя отново прашки, но те ще ги изхвърлят и само ще си дам парите на вятъра.

Когато родителите ти знаят, че си нямал приятелка и че нямаш приятелка, която спи със теб във стаята ти няма, как да ти повярват ако им кажеш, че прашките са на някоя мацка.

Щом на мен ми харесват означава, че и мацката ще ме хареса с тях.
DiDo17
 
Мнения: 3
Регистриран на: 16 Мар 2017, 21:28

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот Lollipop » 17 Мар 2017, 11:50

Пич, казвам ти като мацка, няма да те харесаме с тях. И доказателство, че това, че ти харесваш нещо и то няма да се хареса на мацките са многото девствени мъже до на по 30-40 години. Момичетата искат да виждам готини уверени мъже, които не са по дантелени прашки. Избий си това от главата, намери си гадже, с което може да имате някакви такива любовни игри, но не сваляй мацки, когато си с тяхното бельо. Родителите ти са постъпили първосигнално, никой не иска да си отглежда гей, а в очите им ти се превръщаш в това. Явно те не са готови да приемат, че сина им е различен, разбери ги, за какво толкова ти дреме какви са ти долните гащи? Щом са здрави и ти пазят мъжеството, друго не ти требе. :mrgreen:
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2728
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот Mon_ton » 17 Мар 2017, 12:40

Това е шега нали? Или младите тотално се побъркаха? Аз ви казвам, видя ли мъж по прашки ще си плюя на петите, няма по-грозно нещо, а и аз като цяло не смятам, че прашките стоят добре на много жени, камо ли на мъже.... ужас! Родителите сигурно са се стъписали, горките хора!
Гледат го, хранят го и накрая то носи прашки. :lol:
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот Локумът » 17 Мар 2017, 12:42

За много неща съм намалял джобните на моите хубостници, но виж за прашки, че носят не ми се е налагало. Обясни ми , като на баща, имам синове абитуриенти, защо аджеба носиш прашки бе момче?
Те дори п*расите носят мъжки дрехи и изглеждат пичовски, а ти травестит ли искаш да си? Щяла някоя да го хареса с прашките... доообре.:jumpeveryone:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот DiDo17 » 17 Мар 2017, 13:32

Локумът написа:За много неща съм намалял джобните на моите хубостници, но виж за прашки, че носят не ми се е налагало. Обясни ми , като на баща, имам синове абитуриенти, защо аджеба носиш прашки бе момче?
Те дори п*расите носят мъжки дрехи и изглеждат пичовски, а ти травестит ли искаш да си? Щяла някоя да го хареса с прашките... доообре.:jumpeveryone:


Немога да разбера, защо всеки ме критикува. Аз съм красив и атлетичен и си махам излишното окосмяване от тялото. Така, че на мен мен прашките ми седят красиво. Повечето даже не са виждали наживо или на снимка мъж с прашки, а ме критикуват.
Ако един мъж или ако една жена не се поддържат ще изглеждат грозно с прашки.

Мисля, че жените са различни. На една може да не и хараса ако ме види така, но други ще ме харесат.
DiDo17
 
Мнения: 3
Регистриран на: 16 Мар 2017, 21:28

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот qwerryyy » 17 Мар 2017, 13:43

Да, може би си прав, но женски прашки ли са? :lol: Виж, ако са женски това вече е хептен странно! А за красотата, ти си знаеш, щом го намираш за красиво, носи си ги, но след като живееш и се храниш от ръката на родителите си, трябва да се примириш с тяхното решение, имаш предостатъчно време, като завършиш училище да отидеш да живееш другаде и да ходиш ако щеш, само по прашки.
Аватар
qwerryyy
 
Мнения: 1134
Регистриран на: 24 Фев 2015, 21:03

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот Pipilota » 17 Мар 2017, 17:18

Родителите ти са постъпили много гадно, но и твоята не е за хвалене.
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Намалиха ми джобните

Мнениеот vanusha » 17 Мар 2017, 20:38

Мисля, че са реагирали нормално за тяхното състояние. Те са се притеснили и ядосали! Изнервели. Помсили добре за постъпката си, все пак те не могат да приемат промените, бъди толерантен към тях така, както искаш те да са към теб.
vanusha
 
Мнения: 382
Регистриран на: 30 Сеп 2016, 11:36

Следваща

Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта