rabotnata pchela написа:и аз искам да сготвя, от кога гледам до нас насипна и все не си вземам, мислих в салата, дали ще е добре?
klarissa написа:У дома си я хапваме доста често, харесва ми, че има по-различен вкус, при мен често се получава като каша, не знам преварявам ли я какво става, нямам идея, но все пак е много вкусна. В малко олио запържвам морков лук и чушка и подправки - черен пипер, кимион, къри, джинджифил, червен пипер, чубрица, доливам вода и изчаквам да се посварят зеленчуците, накрая слагам лещата и след 7-8 минути свалям от котлона. И това е, с къри ако не сте я пробвайте, задължително опитайте, става много вкусна.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта