Ще отида ли в ада?

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Ще отида ли в ада?

Мнениеот azsumiva » 16 Май 2017, 18:10

Извърших голям грях. Правих секс със приятелят на брат ми. Брат ми е обратен. Аз винаги съм харесвала обратните момчета. Аз съм надарена със голяма красота и мога да възбудя всяко момче независимо от ориентацията му.Поканих приятелят на брат ми да обикаляме по магазините. Той се съгласи и след като приключихме той ме закара и аз го целунах тъкмо когато щяхме да се разделяме. Обичам да се нахвърлям само на мъжете а не да ги чакам. Влязохме в нас и в моята стая той ме задоволи и аз го задовол след това с играчка. Брат ми неразбра за нас понеже беше наработа. След като си замина усъзнах че съм разрушила една връзка. Те двамата с брат ми много се обичат. Знам, че се обичат защото съм ги виждала как се целуват и прегръщат. Ще отида ли в ада, защото извърших голям грях?
azsumiva
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Май 2017, 17:54

Re: Ще отида ли в ада?

Мнениеот Monika_Spasova » 16 Май 2017, 19:12

Иве, гласи се, на там си тръгнала. :lol:
Няма да ти се рамзине ни ада, ни чистилището, нито мъките на живота от тук нататък. Следващия път не прави глупости, вместо да се чудиш какво ли ще стане след това. Не всичко в тоя живот е секс и задоволяване, има и други неща, които са достатъчно качествени, за да си държи човек гащите където трябва.
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32

Re: Ще отида ли в ада?

Мнениеот Malina » 17 Май 2017, 08:42

Аз все повече се убеждавам, че такива теми са шега, не могат да са истина, освен, ако хората не са тотално пропаднали. :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33


Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта