desi_koleva написа:Да хубав е препарата, аз лично съм го ползвала на дъщеря ми при болно гърло / леко зачервено /, при по тежките случаи не помага. Също ми бяха предписали профилактично да го давам 2 пъти по 1 хапченце, но понеже знам че в хомеопатията няма профилактично ползване на лекарствата , не съм го давала.
Като цяло съм доволна от него!!
desi_koleva написа:Да хубав е препарата, аз лично съм го ползвала на дъщеря ми при болно гърло / леко зачервено /, при по тежките случаи не помага. Също ми бяха предписали профилактично да го давам 2 пъти по 1 хапченце, но понеже знам че в хомеопатията няма профилактично ползване на лекарствата , не съм го давала.
io&r написа:Дъщеря ми беше със силно зачервено гърло и висока температура. Изписаха и антибиотик, но аз реших да пробвам първо с Тонзилотрен, тъй като преди две седмици пак беше на антибиотик. Давах и по 1 табледка на 2 часа. След 2 дни детето се излекува! СТРАХОТЕН Е !!!
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта