tweety написа:Здравейте, момичета! Обръщам се към жените от форума като жена към жена! От няколко месеца на сам ми намаля либидото. Нямам никакво желание за секс. Съпругът ми е много търпелив човек, но не знам до кога. Ежедневието ме поглъща и като се прибера у дома деца, домакинстване едно друго и вечер никак не ми е до ласки. Нека ако има други като мен споделят за проблема и да си помогнем взаимно.
Dia написа:tweety написа:Здравейте, момичета! Обръщам се към жените от форума като жена към жена! От няколко месеца на сам ми намаля либидото. Нямам никакво желание за секс. Съпругът ми е много търпелив човек, но не знам до кога. Ежедневието ме поглъща и като се прибера у дома деца, домакинстване едно друго и вечер никак не ми е до ласки. Нека ако има други като мен споделят за проблема и да си помогнем взаимно.
![]()
![]()
"намаля либидото", хахах. Или го има, или го няма. Това да не е нивото на р. Дунав
![]()
Ами, щом си осъзнала, че е от шетане, просто се спри и смени хронологията на събитията - първо мъжът, после мръсните му чорапи
tweety написа:Здравейте, момичета! Обръщам се към жените от форума като жена към жена! От няколко месеца на сам ми намаля либидото. Нямам никакво желание за секс. Съпругът ми е много търпелив човек, но не знам до кога. Ежедневието ме поглъща и като се прибера у дома деца, домакинстване едно друго и вечер никак не ми е до ласки. Нека ако има други като мен споделят за проблема и да си помогнем взаимно.
hera_00 написа:Мисля, че щом не изпитваш желание да си със своя съпруг, значи рутината в семейния живот е надделяла. Може би трябва да опитате нещо ново....![]()
![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта