Марката е Цептер, което само по себе си, говори добре за продукта, но друго си е човек да събере малко мнения от личен опит.
Иначе, аз попрочетох малко за лампата:
Системата за светлинна терапия BIOPTRON е патентован в целия свят медицински уред със специфичен оптичен елемент, генериращ светлина, която е подобна на тази част от електромагнитния спектър, съдържаща се в слънчевата светлина, но без УВ-лъчи.
Светлинната терапия BIOPTRON може да действа по естествен начин, като допълва регенеративните и ребалансиращите способности на организма и по този начин му помага да освободи собствения си лечебен потенциал. При третирането на тъканите, светлинната енергия подпомага процеса на биостимулация (което означава, че тя стимулира разнообразни биологични процеси в организмите по положителен начин и така подсилва функциите на организма).
Препоръчват я за третиране на рани, изгаряния, възпаления, белези, бръчки и т.н.
Не ме притеснява толкова цената, а дали върши работа. Вкъщи насъбрах доста подобни джаджи и уреди, та...да не ме изселят след покупката на тази, евентуално