За въпроси: 042 605 300; 0893 376 735; help@framar.bg | International +359 879 611 100; international@framar.bg
Модератор: FramarModStela
hera_00 написа:В интерес на истината аз съм доста скептично настроена към подобен тип курсове. Какво означава "курс за бъдещи родители"??? Кой може да те научи да бъдеш добър родител? Това е нещо много лично и е въпрос на усещане....Това е нещо, което сам изграждаш в себе си с годините. Не мисля, че ако те научат да сменяш пелени или да пееш приспивни песни, те учат да бъдеш добър родител.
hera_00 написа:В интерес на истината аз съм доста скептично настроена към подобен тип курсове. Какво означава "курс за бъдещи родители"??? Кой може да те научи да бъдеш добър родител? Това е нещо много лично и е въпрос на усещане....Това е нещо, което сам изграждаш в себе си с годините. Не мисля, че ако те научат да сменяш пелени или да пееш приспивни песни, те учат да бъдеш добър родител.
"Да присъства ли таткото на раждането" и други полезни въпроси ще разискват пловдивчани в организираното училище за родители: Да присъства ли таткото на раждането? Ще се справи ли и нужен ли е втори екип в залата, както твърдят някои лекари? На 12 май, събота, от 11 часа в книжарница Форум в мол Галерия
Безплатно "Училище за родители" във Велико Търново: Сентрал мол стартира безплатно Училище за родители във Велико Търново. С подкрепата на център за родители Happy Mums то ще се провежда всяка последна сряда от месеца. Повече от
Проект за укрепване връзката между училище и родители се реализира за пръв път в Стара Загора: Сдружение с нестопанска цел Родители - Новатори и Второ основно училище Петко Рачов Славейков - гр. Стара Загора организират Първо празнично семейно ателие Играй с мен!. Инициати
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта