Българската жена и груповият секс

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Българската жена и груповият секс

Мнениеот Memento » 09 Фев 2012, 12:35

Темата за суингърството става все по-популярна, какво е вашето мнение за нея мили дами. Бихте ли споделили мъжа до себе си с друга жена и вие с него да бъдете споделена от нейният мъж. Достатъчно разкрепостени ли са жените за идеята на секса с повече от един партньор. Някак си мъжете са по-склонни към подобни изпълнения, и даже могат да бъдат поводи за гордост, но от лични наблюдения при жените нещата не стоят така. Какво е мнението на жените за груповият секс?

Какво е СУИНГ:

Суингът представлява начин на сексуално разнообразяване. Двойки се събират, опознават, общуват и правят секс с размяна на партньорите. Суингът не е типичен групов секс или оргия. Участниците, суингърите, са двойки, които заедно предприемат нетрадиционните сексуални подвизи. Суингът не се счита за изневяра и се практикува само от хора, които са готови на тази крачка и не изпитват смущение да наблюдават партньора си как прави секс с общ познат. В този смисъл – в суинга няма място за ревниви и консервативни хора.
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот shhuus » 10 Фев 2012, 09:18

Аз съм ревнива, когато съм обвързана не обичам да деля. Избрали сме се взаимно с партньора ми и не виждам причина да търся друг.
От друга страна, ако съм необвързана... Защо не?!
"Аз-ът е само едно местоимение!"
Аватар
shhuus
 
Мнения: 66
Регистриран на: 10 Фев 2012, 09:04

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот Memento » 10 Фев 2012, 11:14

shhuus написа:Аз съм ревнива, когато съм обвързана не обичам да деля. Избрали сме се взаимно с партньора ми и не виждам причина да търся друг.
От друга страна, ако съм необвързана... Защо не?!


Ето така трябва да мисли една съвременна жена :) Поздравления!
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот ogi-smile » 13 Фев 2012, 12:24

Суингът какво е това, всъщност?
ерминът “суинг” произлиза от джазовата музика, в която с ъс суинг се означава вид музикална джазова техника, при която има бърз преход от една нота на друга. Оттук произлиза и асоциацията, при която има бърз преход от един партньор към друг. По правило, със суинг се занимават две постоянни съпружески двойки или любовни двойки. В това се заключава и неговата разлика от груповият секс. За суингът е характерно също, че не винаги двойките разменят своите партньори, а напротив – всяка двойка се занимава със секс, но в присъствието на другата позната двойка.



Като форма на сексуално общуване, сиунгът е съществувал винаги. Той е описан още в древногръцките трактати. Винаги е бил занимание за някои хора, които са лишени от предразсъдъци. През 60-те години на ХХ-ти век, когато движението на американските хипита бива поразено от епидемия от венерически болести, суингът бива оформен в движение или в съюз. Неговите членове започват да считат своята форма на сексуален живот като секс на бъдещето, започват да водят борба за официалното признаване на движението, провеждат активна пропаганда за разпространението му, а освен това в Калифорния издават и първото “Суинг” списание.

За световна столица на суингериге се счита щата Калифорния, в който всяка втора двойка е пробвала суинг, а всяка четвърта постоянно се занимава със суингърство.

Както е известно, не всички мъже понасят моментите на въздържание, когато започва общуването между тях и съседните партньори. Поради това, в суинг-обществата съществува ясен договор, който повелява никога суингърите да не се срещат насаме с чуждият партньор. Според този договор – чуждата жена остава чужда жена, и тя може да бъде взета назаем за малко време, но само в присъствието на нейният мъж и то при условие на обмен на собствената партньорка. Така или иначе, страхът остава, но всеки мъж разбира, че в такава екстазна ситуация на мини-оргия, той трябва да даде, за да получи. Като цяло, обаче, суингърството се счита за честен съюз, в който няма измяна и лъжа, а всичко става по взаимно съгласие и определени правила. В суингърството има и още едно преимущество, а именно, че може да съживи сексуалността, особно на жената. Значителна част от жените признават, че по време на суинг-общуванията за първи път изпитват оргазъм.

При жените, понякога влизането в суинг-средата е съпроводено с трудности от приемането на ситуацията, в която следва да функционират сексуално. Причините са, че от една страна те следва да правят секс пред своя мъж, а от друга страна налице е и съперница, която ще прави секс с техния мъж. Поради това, обикновено инициатори за суинг-общуването се явяват най-често мъжете. За жените, съпружеският секс винаги е по-удобен, но въпреки това, с помощта на времето, жената преодолява този първоначален стрес на новата сексуална среда и следва приспособяване към условията на суинг-общуването. Постепенно се засилва и желанието да се изпробва секса с другия партньор. С времето, двойките започнали да практикуват суинг, не прекратяват тази практика, а напротив.

Като цяло, двойките в суинга са срещат година-две, след което се търси друга двойка. Значителна част от суингърите имат връзки с две съпружески двойки едновременно. Именно в регулярната смяна на партньорите се заключава и смисълът на техните отношения. Суингърите се стремят към разнообразие, и към заздравяване на сексуалните отношения. Болшинството запознанства между суингърите стават не чрез обяви, а в социалната среда. Партньорите се намират на плажа, между познатите, в туристическите походи.

Често обаче, когато партньорите намерят в партньора от другата двойка качества, които липсват при настоящият партньор, може да се стигне до разпад на настоящата връзка, което е една от неблагоприятните страни на суинга, тъй като чувствата на еротичност и влюбеност, понакога не могат да бъдат проконтролирани.
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот Silvi » 05 Мар 2012, 15:09

Изумена съм от горе написаното! Никога не съм мислила,че може да съществува движение на суингърите. Не смятам, че българската жена е закрепостена. Напротив смятам, че много от младите жени са отворени към секса и това смятам, че беше достатъчно добре показано в реалита като " Биг Брадър" и т.н.
Silvi
 
Мнения: 234
Регистриран на: 04 Яну 2012, 16:02

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот VIVI » 03 Апр 2012, 16:31

shhuus написа:Аз съм ревнива, когато съм обвързана не обичам да деля. Избрали сме се взаимно с партньора ми и не виждам причина да търся друг.
От друга страна, ако съм необвързана... Защо не?!

И аз мисля като теб, но дори и да съм необвързана пак не бих правила групов секс. Не си представям друга жена в нашето легло или пък друг мъж. В това отношение съм много консервативна. Не знам мъжа ми какво мисли по въпроса :mrgreen: Мъжете обикновено се кефят на 2 жени в леглото, но мъж със сигурност няма да пусне :mrgreen: Аз - жена, той - мъж, така че груповия секс за нас май ще си остане само във филмите :lol:
VIVI
 
Мнения: 63
Регистриран на: 07 Мар 2012, 16:02

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот cheap&chic » 03 Апр 2012, 22:11

Memento написа:
shhuus написа:Аз съм ревнива, когато съм обвързана не обичам да деля. Избрали сме се взаимно с партньора ми и не виждам причина да търся друг.
От друга страна, ако съм необвързана... Защо не?!


Ето така трябва да мисли една съвременна жена :) Поздравления!


Всичко много добре, но това вече не влиза в дефиницията за суинг, а си е чиста тройка. аз също мисля, че би ми била от полза, че дори и такава с двама мъже. въпреки, че съм го правила (само за спорта, никой от тях не харесвах воабще като мъж) и беше някак скучно. наистина порнофилмите вършат лоши услуги :) но пък може да попадна на двама мъже, с които ще ми хареса. колкото до суинга, случвало ми се е да го иска мой "партньор" и според мен просто искаше приятелката на приятеля си, а на мен ми бяха крайно противни и двамата. ако ставаше въпрос за други хора и определено непознати, не приятели (един от законите на модерния суинг), струва ми се, може и да ми хареса. нямам проблеми да деля мъжа си с други, щом той го иска, няма какво да му се противопоставям и ограничавам. а съм забелязала, че веднага щом разбера, че той активно иска други, започвам да искам други и аз. все си мисля, че ако някой ми изневери, например, и аз разбера, не бих направила същото в отговор, защото съм по-добра. но ако някой, с който някак споделяш живота си, има широки възгледи, е хубаво да поддържаш подобни, за да сте в унисон
Jupiter aligns with Mars
Аватар
cheap&chic
 
Мнения: 49
Регистриран на: 19 Яну 2012, 15:28

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот Милена » 22 Юни 2012, 14:22

Попаднах случайно на темата и реших да споделя своя опит и мнение. Да има такова тъй да се каже движение. Аз и моят съпруг практикуваме този вид живот. Да правим групов секс, среща ме с е с двойки или ходим на по големи събирания. Идея си нямата колко хора го практикуват и колко е хубаво според мен. Живеем заедно от седемнадесет години и е нормално да си омръзнем в един момент. Сексът по между ни е страхотен и доста чест, но ... светът е широк и човешките желания са безгранични, а и съм бисексуална . Не желаем да се крием , както много двойки , да си изневеряваме , да измисляме легенди и прочие. Обичаме се имаме си абсолютно доверие и така се чувствам сигурна когато знам че той е до мен. Единственото което правим е да се потапяме в удоволствията и усещанията. Страхотно е да живееш с някой с които нямаш тайни и можеш да споделиш и реализираш всичко което ти дойде на ум . Това е забавление за хора със здрава емоционална връзка. Забавление което разтоварва, зарежда с енергия и създава невероятни приятелства. Когато се съберем с наши приятели които не са суингъри винаги има някакво дори и минимално сексуално напрежение, моментен флирт или най малкото ми гледат гърдите, а когато сме с нашите хора отпуснатостта и релакса са пълни. Страхотно е изживяването.
Милена
 
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Юни 2012, 14:08

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот asenasenov » 23 Юни 2012, 19:25

здр.Къде можем да се срещенем и запознаем със сериозни семейства за взаимни удоволствия. Ако знаете упътете ни. Много желаем да пробваме.
asenasenov
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Юни 2012, 19:17

Re: Българската жена и груповият секс

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Дек 2014, 15:24

asenasenov написа:здр.Къде можем да се срещенем и запознаем със сериозни семейства за взаимни удоволствия. Ако знаете упътете ни. Много желаем да пробваме.

Евала човек :))) Не знаех, че някой ей така от раз ще си каже, че си търси половинки :D :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта