Как да пречистим черния си дроб?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Как да пречистим черния си дроб?

Мнениеот FramarLekari » 15 Мар 2012, 17:56

Не случайно черният дроб е наречен филтъра на човешкото тяло и играе значителна роля за метаболизма на човек. И тъй като има способността да обезврежда отпадните продукти на обмяната на веществата и медикаментите, които в някои случаи са токсични за човека. Но има ли някакви лекарства, с които можем да пречистим черния си дроб от натрупаните в него токсини?
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България

Re: Как да пречистим черния си дроб?

Мнениеот georgi_78 » 19 Мар 2012, 15:02

Аз залагам изцяло на билковите продукти, пил съм капсулите от коприва на Д-р Тошков, изпих една опаковка, не съм усетил някаква промяна и не знам до колко са ми пречистили черния дроб, но се надявам да е имало положителен ефект. Но от друга страна избягвам да приемам медикаменти, само в краен случай, също така си подбирам менюто, а за алкохол и цигари да не става дума. ;)
Аватар
georgi_78
 
Мнения: 177
Регистриран на: 29 Апр 2011, 08:51

Re: Как да пречистим черния си дроб?

Мнениеот SunFlower » 19 Мар 2012, 15:24

Чувала съм за Хепатофелин, но лично аз не съм го пила. Един познат изпи две опаковки, тъй като беше преболедувал от Хепатит и каза, че добре му се е отразило. На билкова основа е и не вреди на организма.
Аватар
SunFlower
 
Мнения: 83
Регистриран на: 24 Фев 2012, 14:36

Re: Как да пречистим черния си дроб?

Мнениеот southern_sun » 19 Мар 2012, 15:32

georgi_78 написа:Аз залагам изцяло на билковите продукти, пил съм капсулите от коприва на Д-р Тошков, изпих една опаковка, не съм усетил някаква промяна и не знам до колко са ми пречистили черния дроб, но се надявам да е имало положителен ефект. Но от друга страна избягвам да приемам медикаменти, само в краен случай, също така си подбирам менюто, а за алкохол и цигари да не става дума. ;)

Да хубаво е сега след тежкия зимен сезон да помислим за тялото си. Пречиствайки черния си дроб, пречистваме целия си организъм. Знаете, черния дроб е филтъра на организма ни, през него минава кръвта. Мисля също така, че може вместо да се пият лекарства (независимо от това, че са билкови) да се заместят с храни богати на желязо и витамини или да се опитаме да постим една-две седмици. Ще ни се отрази видимо на външния вид.
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Как да пречистим черния си дроб?

Мнениеот sanya » 17 Май 2012, 16:52

По принцип е хубаво да се пречисти целия организъм и е препоръчително да се прави поне 3 пъти годишно, тъй като в него се натрупват много вредни вещества и токсини :idea: Има билкова пречистваща програма на NATURE'S WAY, която е много ефективна. Майка ми я беше правила веднъж и след това се чувстваше много добре, тъй като програмата включва 3 фази, през които се пият различни билки, а като цяло пречиства кръвта, черния дроб, неутрализира токсините и т.н. Спомням си, че в опаковката имаше 3 кутийки с капсули, които се пиеха по различно време.

thisilyn cleanse.jpeg
thisilyn cleanse.jpeg (6.52 KiB) Прегледано 2352 пъти
sanya
 
Мнения: 62
Регистриран на: 05 Апр 2012, 12:32


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта