Хигия град Пазарджик

Болници, медицински центрове, лекарски кабинети, аптеки - полезна информация и мнения на пациенти!

Хигия град Пазарджик

Мнениеот bisertaskov » 28 Май 2012, 22:14

Възмутен съм от болница Хигия в град Пазарджик.Отивам в 8 часа сутринта да попитам дали има педиатър за преглед на детето ми.Казаха ми че има и ми дават час за 8,45.Детето е с висока температура, отивам за часа и започва чакането до 9,30 като преди нас има още две деца за преглед.Попитаха сестрата какво става а тя най учтиво ни отговори че най вероятно докторката се е успала.Горката спи и се,пък ние да си чакаме,какво че децата са ни болни пък и с висока температура те са корави ще издържат.Като за прегледа си заплатих нормална такса защото сме без направление.Платих си и почаках и ако това не е късмет здраве му кажи.Не мога да разбера след като си плащаш защо пак не получаваш нормална медицинска услуга?
Дръж главата си ниско наведена (скромност), очите да гледат високо (амбиция), устата затворена (спокойствие); изгради себе си върху синовно уважение и помагай на другите.
bisertaskov
 
Мнения: 588
Регистриран на: 23 Мар 2011, 10:22

Re: Хигия град Пазарджик

Мнениеот Forman » 29 Май 2012, 10:06

bisertaskov написа:Възмутен съм от болница Хигия в град Пазарджик.Отивам в 8 часа сутринта да попитам дали има педиатър за преглед на детето ми.Казаха ми че има и ми дават час за 8,45.Детето е с висока температура, отивам за часа и започва чакането до 9,30 като преди нас има още две деца за преглед.Попитаха сестрата какво става а тя най учтиво ни отговори че най вероятно докторката се е успала.Горката спи и се,пък ние да си чакаме,какво че децата са ни болни пък и с висока температура те са корави ще издържат.Като за прегледа си заплатих нормална такса защото сме без направление.Платих си и почаках и ако това не е късмет здраве му кажи.Не мога да разбера след като си плащаш защо пак не получаваш нормална медицинска услуга?

И ако на това му викат адекватна медицинска помощ здраве му кажи! След подобно отношение как да се върнеш пак в тази болница за да потърсиш помощ? Ще ни докарат до положение да се лекуваме сами, само и само за да спасим нашия и живота на децата си!
Аватар
Forman
 
Мнения: 199
Регистриран на: 16 Ное 2011, 09:46

Re: Хигия град Пазарджик

Мнениеот Vampire Kiss » 01 Юни 2012, 10:17

bisertaskov написа:Не мога да разбера след като си плащаш защо пак не получаваш нормална медицинска услуга?

Най-вероятно защото и лекари не останаха.
Vampire Kiss
 
Мнения: 89
Регистриран на: 05 Авг 2011, 14:49


Назад към Здравни адреси

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта