Didoncheto написа:Вече втора седмица съм със запушен носИзползвали ли сте някакъв хомеопатичен продукт, който да помага? Не ми се иска да купувам лекарства, но всъщност те не ми и помагат, затова моля за съвет... Не съм настинала, нито пък съм с вирус, единствено носа ме мъчи, защото дишам само през устата и вече не си усещам гърлото, толкова е пресъхнало. Личната ми лекарка смени капките за нос с други, но и от тях не получих подобрение - помагайте!
miki написа:Купуваш си Низита гел, мажеш по няколко пъти на ден и готово. Не е хомеопатичен продукт, но се купува без рецепта, а щом се използва за бебета и от бременни, и кърмещи жени, значи можеш и ти да го използваш без никакви притеснения. Винаги си имам вкъщи от него, защото много бързо облекчава дишането, но е хубаво да се използва само от един човек - поставя се с апликатор в носа и не е хигиенично в другия случай...
Didoncheto написа:Вече втора седмица съм със запушен носИзползвали ли сте някакъв хомеопатичен продукт, който да помага? Не ми се иска да купувам лекарства, но всъщност те не ми и помагат, затова моля за съвет... Не съм настинала, нито пък съм с вирус, единствено носа ме мъчи, защото дишам само през устата и вече не си усещам гърлото, толкова е пресъхнало. Личната ми лекарка смени капките за нос с други, но и от тях не получих подобрение - помагайте!
zheleva212 написа:Аз съм ползвала коризалия от хомеопатичните средства и съм доволна. Искам само да кажа, че не е препоръчително продължително време да се използват разни капки и спрейове, защото повреждат лигавицата на носа.
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта