Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот Finger » 27 Юни 2012, 11:44

Бойко Борисов.jpg
Бойко Борисов.jpg (7.53 KiB) Прегледано 1350 пъти
Премиера Бойко Борисов повдигна леко завесата над личния си живот и сподели пред медиите, че в сърцето му има жена, но няма да споменава името й за да не бъде разкостена от журналистите. Премиера също така сподели бъдещите си планове с въпросната млада дама : "Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера."
След тези две изказвания днес медиите гръмнаха със облози, коя е въпросната млада дама.Има предположения, че е оперна певица от Русе, което дойде от опозицията, а от ГЕРБ контрираха с предположението, че е криминален репортер. Единственото, което обаче се знае за тайнствената бъдеща госпожа Борисова е, че е брюнетка, и е много красива, танцува отлично танго и най-интересното от всичко е, че няма 30 години.
Вие как мислите дали сърцето на Бойко Борисов е запленено от тайнствена жена или е поредния ПР на управляващите?
Finger
 
Мнения: 138
Регистриран на: 07 Дек 2011, 11:48

Re: Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот dimitrova_70007 » 28 Юни 2012, 09:16

Ами...време си му е вече! До скоро се хвалеше в интервюта и се изкарваше едва ли не светец, че живее без жена. Даже ми беше много смешно, когато в едно интервю с Миролюба Бенатова в неговия дом беше казал, че се обзалага на каквото и да е, кръсти се даже, че ако някой сега провери навсякъде къщата му, няма да открие никъде женски дрехи :))) Това може да го каже само нашия мил Премиер :lol:
Толкова е посредствен, че научаваме за всяко негово действие, сякаш е станало някакво чудо! Какво като си има приятелка, няма лошо, защо това трябва да се превръща в някаква сензация?! Ще "си я прибере", ще си я вози на метрото като слънце, ще му чисти къщата в Банкя, ще му пере премиерските чорапи, докато си тананика "Родната полиция ме пази..."
dimitrova_70007
 
Мнения: 62
Регистриран на: 06 Яну 2012, 11:14

Re: Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот boncho green » 28 Юни 2012, 09:32

Вече вярвам на много малко негови думи... Ако наистина искаше да я предпази, защо изобщо спомена за нея? Сега предизвика още по-голям интерес и той много добре го знае! Пак ми мирише на PR, колкото и грозно да звучи, но повярвайте ми, тези хора нямат скрупули. Политиците от всичко могат да направят PR, само и само да не им пада рейтинга. Жалко, че все повече разчитат на личния си живот, вместо на професионални постижения! По точно жалко за нас :(
boncho green
 
Мнения: 67
Регистриран на: 09 Май 2012, 17:24

Re: Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот Silvi » 28 Юни 2012, 14:05

Код: Избери целия код
Ами...време си му е вече! До скоро се хвалеше в интервюта и се изкарваше едва ли не светец, че живее без жена. Даже ми беше много смешно, когато в едно интервю с Миролюба Бенатова в неговия дом беше казал, че се обзалага на каквото и да е, кръсти се даже, че ако някой сега провери навсякъде къщата му, няма да открие никъде женски дрехи

Може би имиджа му на ерген му харесва повече от колкото на женен мъж, тъй като като ерген ще бъде по желан. Все пак Премиера ни се слави с перфектна физика. А що се отнася до това дали е ПР новината за тайна премиерша, смятам , че е твърде вероятно да са скалъпели нещо. Ако следват западния модел на политика, вижте Барак Обама, който винаги е със съпругата си, семпло облечена, вижте Кенеди, който постоянно позира с цялото си семейство, как играе с кучето и децата си. Няма лошо в това, смятам, че това е умишлен ПР за да накара българския народ да бъде по уверен и да повярва на идеологията на ГЕРБ, като ето на виждате ли Бойко Борисов има сериозна приятелка, ще се жени, ще създава сплотено семейство, а не като Станишката, който прави деца на кой ли не.
Silvi
 
Мнения: 234
Регистриран на: 04 Яну 2012, 16:02

Re: Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот southern_sun » 28 Юни 2012, 14:14

Ей тия журналисти бе, не изчакаха и седмица за да обявят коя е мистериозната дама. Днес 24 часа обяви, че Цвета Кирилова е дамата на премиерското сърце. Въпросната дама е бивша водеща и е силен сподвижник на ГЕРБ.
Цвета Кирилова е известна като бивша водеща на новини, която два месеца се изявяваше и като водеща на сутрешния блок „Здравей, България" по Нова ТВ. Кирилова се пробва да репортерства в предаването още при старта му през 2000 г, но тогава Цветков, който по онова време беше водещ, не беше доволен от работата й и учтиво я изпрати да си търси късмета другаде.
Антон Стефанов главен редактор в популярно списание твърди, че ако Цвета Кирилова е жената, която лежи на сърцето на премиера, няма ли все още да я гледаме по малкия екран?!
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот rony_80 » 29 Юни 2012, 09:24

Ами и той е човек, нормално е да има жена до себе си. Въпроса е ние защо толкова много се вълнуваме от това? Мен ме интересуват действията му като премиер, а не личния му живот, а ако е PR, то е така, защото българина винаги се вълнува от клюките и жълтото в България продава. За мен е по-важно какво прави за България, а какво прави вкъщи си е лично негов проблем.
rony_80
 
Мнения: 56
Регистриран на: 09 Мар 2012, 09:25

Re: Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот magi81 » 07 Яну 2013, 15:26

абе хора дамата ли е важна или действията и мислите му?
magi81
 
Мнения: 104
Регистриран на: 19 Дек 2012, 17:18

Re: Бойко Борисов и тайната дама на сърцето му

Мнениеот valiart » 07 Яну 2013, 16:59

Толкова са ми смешниии, пълен маскарад!
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron