Лечение с кислородна вода

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Лечение с кислородна вода

Мнениеот sky » 02 Юли 2012, 19:31

Някой може ли да сподели мнение за лечението с кислородна вода. Имам в предвид пиенето на кислородна вода по метода на руския професор И. Неумивайкин. Преди време се чуха много противоречиви мнения. Едни отхвърляха възможността кислородната вода да се употребява вътрешно, твърдейки, че може да изгори лигавицата на стомаха. Други пък бяха в подкрепа на руския професор, чието мнение се публикува в пресата. В крайна сметка някой пробвал ли е да пие кислородна вода по представената схема? Ако има такива, нека да споделят своя опит.
sky

Re: Лечение с кислородна вода

Мнениеот nikita » 11 Юли 2012, 15:51

Използвам кислородна вода единствено за промивки на рани и за първи път чувам, че може да се пие :roll: И на мен ще ми е интересно да разбера за какво помага и как се използва. За сребърната вода съм чувала, но за кислородна...
nikita

Мнениеот Genoveva » 16 Юли 2012, 16:32

sky написа:Някой може ли да сподели мнение за лечението с кислородна вода. Имам в предвид пиенето на кислородна вода по метода на руския професор И. Неумивайкин. Преди време се чуха много противоречиви мнения. Едни отхвърляха възможността кислородната вода да се употребява вътрешно, твърдейки, че може да изгори лигавицата на стомаха. Други пък бяха в подкрепа на руския професор, чието мнение се публикува в пресата. В крайна сметка някой пробвал ли е да пие кислородна вода по представената схема? Ако има такива, нека да споделят своя опит.

Вие виждали ли сте какво прави кислородната вода върху рани? Представете си какво ще се случи с лигавицата на хранопровода ви! Не мисля, че това е ефективен метод на лечение, някакво шарлатанство ми се струва!
Genoveva

Мнениеот ДианаД » 19 Юли 2012, 11:02

Решила съм да пия кислородна вода по метода на професор Неумивакин.Изчетох всичко за кислородната вода,ще лекувам псориазис вулгарис и невродермит и ме интересува кислороднатаа вода продавана в аптеките "чиста ли" е и става ли за пиене?
Моля, отговорете ми, защото ще правя дълъг курс на лечение .
На 52 години съм и съм образована , гл. счетоводител съм и нямам вече никакви шансове за лекуване с др. препарати , просто всичко което се сетите съмопитвала и нищо , така вече 30 години., не е шега това което питам, освен това лечението ще се проведе под наблюдението на лекуващата ми лекарка - дерматолог .
Русе Диана
ДианаД

Мнениеот sky » 31 Юли 2012, 18:22

Доста време изчаках, докато получа информация от първоизточник относно пиенето на кислородна вода. Оказа се, че моя братовчедка е пила кислородна вода, като е започнала с няколко капки, а не с една, както е указано. Тя няма здравословни проблеми и не може да каже дали има ефект при някое заболяване, но сподели, че се чувствала по-тонизирана и свежа. Използва обикновена 3% кисл. вода от аптеката. Това ме накара да се престраша и да опитам. Едва от два дни пия кисл. вода и мога да кажа,че се събуждам по-бодра, въпреки хроничното недоспиване, породено от ежедневните жеги. Слагам кисл. вода в половин чаша чешмяна вода (вместо в само три лъжици). Нямамам усещане за друг вкус, нито парене, нито дразнене на хранопровода. Допитах се до една близка фармацевтка и тя каза, че няколко капки, разредени с вода няма да навредят. Някои стоматолози препоръчват жабурене с кисл. вода, предполагам разредена, и количеството съвсем не е само няколко капки, и въпреки това лигавицата на устната кухина не изгаря. Така, че смело, който има здравословни проблеми, нека опита.
След десетина дни пак ще пиша. Ще спазвам схемата на проф. Неумивайкин. Надявам се да има ефект.
sky

Назад към Лекарства