Отново е пролет и отново ни налегна пролетната умора. Как се борите с хиповитаминозата и кои начини предпочитате, за да набавите на организма си тези толкова ценни вещества?
Всички знаем, че няма нищо по-добро от естествените витамини, съдържащи се в храната. Предимството им пред синтетичните е просто неоспоримо.
От друга страна пък, по това време на годината няма голям избор на истински, качествени храни. Повечето плодове и зеленчуци са вносни и пълни с консерванти, оцветители, хормони, пестициди и др., което прави ползата им силно съмнителна, ако изобщо има такава.
Но пък и синтетичните не дават гаранция, че не са замърсени от съставки със съмнителен произход - наскоро имаше скандал по повод открито ГМО в известна марка витамини...
Да, трудно е да се реши кой от двата варианта и за предпочитане. А как е при вас? Чудите ли се и вие, или тази дилема изобщо не ви вълнува?