Slavena написа:Аз си пържа пилето, после запърждам картофите, чушката, моркови, лук и смесвам всичко, слагам вода и после слагам фидето. Никога не правя застройка, защото е вредно прясното мляко!
Ваня Стойчева написа:Slavena написа:Аз си пържа пилето, после запърждам картофите, чушката, моркови, лук и смесвам всичко, слагам вода и после слагам фидето. Никога не правя застройка, защото е вредно прясното мляко!
ми пърженето не е ли достатъчно вредно, според мен там е по-голямата ти грешка пред това, че не слагаш застройката.
Malina написа:както се казва, пилешката супа помага при болести, защото в пилето така или иначе си има антибиотици.
Malina написа:Аз сега я правя пилешкиата супа с бяло месо.Сварявам го, добавям морков и лук ситно нарязани, но ги запържвам за 1 минута в повече олио за да пооранживее самото олио от моркова,така цялата супа придобива много вкусен цвят. :) слагам 2 шепи ориз, варя до готовност, застройвам с яйце и 2 с.л. кисело мляок, добавам накрая пресен магданоз!
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта