Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот IVRO » 26 Мар 2013, 12:10

at bed.jpg
at bed.jpg (4.97 KiB) Прегледано 941 пъти
Бихте ли имали нещо против, ако партньора/ката ви сподели, че има желание за секс с представител на същия пол? В началото звучи изненадващо, но да погледнем примерните реакции на двата пола… Разликата между мъжката и женската гледна точка е осезателна.
Вие сте мъж, които обича разнообразието под завивките и гаджето ви споделя, че иска да прекара една палава вечер с най - добрата си приятелка. Едва ли повечето мъже биха имали против, ако половинката им разнообразява с някоя жена… от време на време. Ако двете палавници го пуснат като зрител…още по-добре. Мъжете обичат секс без задръжки, затова като с детектор познават жените, които обичат секса, тялото си и имат самочувствие. Такива жени знаят как да си достигат удоволствие и как да доставят удоволствие. За повечето мъже в леглото всичко е позволено. Разбира се има и такива, които няма да приемат с охота факта, че ще се наложи да делят половинката си…дори и еднократно. Причината е, че мъжете са ловци по природа и техният „трофей” си е само и единствено техен... :P
Вие сте жена, които също харесва разнообразието в леглото и мъжът ви си признава, че иска да експериментира с друг мъж? 99 на сто от жените сигурно ще са шокирани от този факт. Твое е само моето скромно мнения, ако можете, оборете го…Със сигурност през главата на нежната половинка ще минат като на лента моменти, в които той е изразявал мнение за някой актьор, плакал е на драматичен филм и др. Тогава тя веднага ще го сложи в списъка от преминали „на другия бряг”. А защо? Би трябвало да не виждат нищо чак толкова лошо в това, стига да са сигурни, че е само задоволяване на еднократно сексуално влечение. Но жените не мислят така…Съгласни ли сте? Според вас огромна ли е разликата между мъжката и женската гледна точка на тема секс с човек от същия пол? А защо е така?
IVRO
 
Мнения: 199
Регистриран на: 12 Дек 2012, 10:42

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо проти

Мнениеот ninars » 26 Мар 2013, 14:49

Е това вече си е особеност на един определен контингент от мъже, които притежават хомосексуални наклонности. Щом им харесва нека да го правят, но не вярвам, че мъж с нормални наклонности би пожелал секс с мъж…било то и за една вечер. При жените нещата наистина стоят другояче.
ninars
 
Мнения: 345
Регистриран на: 10 Дек 2012, 19:51

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо проти

Мнениеот Siss » 02 Юли 2013, 15:56

От нейния пол ли? Ами :oops: защо да се противя на желанията й?
Siss
 
Мнения: 279
Регистриран на: 11 Дек 2012, 13:11

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот dinkog » 18 Апр 2017, 12:21

Винаги, още от деца се гледа по-особено на момчетата и тяхните влечения и към нещо женско, и към женски играчки, и към обличането на рокли, и към каквото и да е било. Затова и трудно може да се приеме, когато единмъж каже, че иска да експериментира с друг мъж. Веднага следват куп въпроси, може би това е, че страхът от секс при мъжете чисто физически е много по-възможен, отколкото при жените, които могат да си пускат само ръце. :mrgreen: При дамите винаги са едни помисли за това, колко е секси и как ще е възбуждащо да виждаш две красиви жени заедно, които реално нямат какво да си направят... :oops:
Аватар
dinkog
 
Мнения: 611
Регистриран на: 21 Мар 2015, 11:37

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот skyfly » 18 Апр 2017, 14:10

Споделям мнението на dinkog, а и може би ни е повтаряно толкова години, че да си гей е нещо лошо, нещо обидно, страшно, неприлично и затова бързо реагираме. При момичетата не е така, това е страстно и сексапилно. Ако мъжът ми поиска да спи с друг мъж, не бих го спряла, но за мен това би означавало, че той не е сигурен в своята сексуалност.
Аватар
skyfly
 
Мнения: 384
Регистриран на: 30 Мар 2017, 12:34

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот amoreamore » 18 Апр 2017, 15:39

Не бих го приела за мъжа си. Не одобрявам такива експерименти, нито каквото и да е било занимания със същия пол. Може да съм старомодна, или крайна, но това е положението.
Аватар
amoreamore
 
Мнения: 61
Регистриран на: 03 Апр 2017, 14:15

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот vanusha » 19 Апр 2017, 11:00

Ако се прави нещо такова, не би трябвало да бъде споделено с половинката. Нека пробва, ако има някой някакви причини да го прави, но не и да съобщава на света, че се нуждае от интимност с човек от неговия пол. Аз също не бих подкрепила мъжа си да го направи, но бившия го подкрепям! :twisted:
vanusha
 
Мнения: 382
Регистриран на: 30 Сеп 2016, 11:36

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот Stark » 19 Апр 2017, 14:50

Няма лошо да експериментират, но и за мен това е нещо, което трябва да остане тайна, дории да не бъде споделено. Ако вече е решил някой от двамата, че предпочита ласките с другия пол, тогава е добре да се каже, иначе винаги ще остане едно съмнение в двойката, което ще развали отношенията.
Аватар
Stark
 
Мнения: 260
Регистриран на: 14 Мар 2017, 12:00

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот asdddwww » 20 Апр 2017, 11:41

Винаги по-трудно се е приемала идеята за секс между мъже, жените са секси и страстни и е мечта на всеки мъж да е с две жени. Но дори и жената да е с двама мъже, то в главата й не изниква образа на случващото се между двама мъже.. еротиката рязко липсва и се появава действителността, която става плашеща.
Аватар
asdddwww
 
Мнения: 324
Регистриран на: 22 Юли 2015, 10:29

Re: Любимият/мата иска секс с човек от същия пол. Нещо против?

Мнениеот amoreamore » 09 Юни 2017, 11:05

Хубаво да се експриментира, преди да се създаде семейство и да има кой да бъде наранен. А ако му хареса какво? Разваляме семейството, заради единия кеф.. нека се правят опитите когато му е времето, не на 50 години.
Аватар
amoreamore
 
Мнения: 61
Регистриран на: 03 Апр 2017, 14:15

Следваща

Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта