Маските, които прикриват, че той е скръндза

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот rora » 04 Юни 2013, 15:32

The-Wallet.jpg
The-Wallet.jpg (44.16 KiB) Прегледано 5281 пъти
Здравейте, момичета! Предлагам ви да свалим маските, с които мъжете прикриват скъперничеството си…Сигурна съм, че всички сте се срещали с мъжките уловки‚ които им помагат да се измъкват от материалната отговорност при общото съжителство. И така‚ на какви се маскират скръндзите‚ кътайки парите си?
За да прикрие, че е скръндза, той често се прави на оскърбен. Вчера ви се е похвалил със спокойствието си‚ а днес вдига скандали с повод и без повод. Да се избегне скарването е невъзможно и накрая всичко завършва с това‚ че той ви обявява бойкот, като разделя хладилника на две половинки.
Моментът на истината: Ако нервната му криза съвпада с деня на заплатата‚ а помирението ви се случва след няколко дни‚ знайте‚ че той се кара с вас‚ за да не ви дава пари‚ а да си ги изхарчи самичък.
За да прикрие, че е скръндза, понякога слага маската на жертва. Съобщава ви, че са го ограбили? Гепили са му портфейла с всичките пари, карти и т.н.
Моментът на истината: Би трябвало да му съчувствате, но най - малкото‚ което изпитвате към него в момента‚ е именно състрадание‚ защото в деня на кражбата той се прибира с нови маркови дрехи и обяснява‚ че си ги е купил малко преди да го ограбят. Освен това не бърза да подава заявление в полицията‚ като се надява да му подхвърлят документите, тъй като никому не са нужни. И наистина документите твърде скоро! А може би не е имало никаква кражба‚ а просто нежелание да сподели парите си с вас?
А срещали ли сте вечният мрънкалник? Преди време непрестанно е показвал какъв късметлия е‚ а сега - точно обратно, все по – често слага маската на карък. Всичко у него е отрицателно - кантората му е бедна‚ началникът му е алчен‚ майка му го изкрънква и дори старото му куче се нуждае от всекидневни скъпоструващи инжекции. А портфейлът му изтънява ли, изтънява…
Моментът на истината: Няма защо да се чудите! Това е кредото на много мъже - по-добре да си плюе на гордостта‚ отколкото да се раздели с малко пари. Затова той ще ви се оплаква безкрайно‚ с което ще подава сигнали‚ че за вас‚ видите ли‚ пари не са останали! Вие срещали ли сте скръндзи, дами? Умело се прикриват, нали? Свалете някоя от маските им и споделете с нас…
rora
 
Мнения: 133
Регистриран на: 28 Яну 2013, 09:49

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот Evgenia » 05 Юни 2013, 11:12

Хахаха :P Или те кара да си направите обща каса‚ където всеки ще слага част от заплатата си‚ за да можете и двамата да бъркате в нея‚ когато смятате да отидете в магазина за продукти.Усещали ли сте се, че редовно пускате в кутийката половината от парите си‚ а след това обидено отбелязвате‚ че сумата‚ с която той се е разделил‚ е съвсем незначителна.
Evgenia
 
Мнения: 145
Регистриран на: 05 Мар 2013, 14:02

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот Siss » 05 Юни 2013, 16:33

Хайде, хайде...В повечето пъти мъжете страдат от общите касички
Siss
 
Мнения: 279
Регистриран на: 11 Дек 2012, 13:11

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот vanusha » 24 Ное 2016, 12:23

Обикновено мъжете го отнасят покрай общите касички, аз досега не съм виждала скърпеник мъж. По-скоро жените не обичаме да споделяме, а и май мъжете, когато вече живеят с някой са склонни повече да делят, не си представям как ще ми дигне скандал и ще си стиска парите. Макар че случаи всякакви..
vanusha
 
Мнения: 382
Регистриран на: 30 Сеп 2016, 11:36

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот m.vulev » 24 Ное 2016, 13:27

Скръндзите ти вдигат скандал за всяко нещо, което си купил, не дай Боже да е нещо за теб като дреха или козметика. Дори и за храна да е, все нещо ще е излишно според него.
m.vulev
 
Мнения: 182
Регистриран на: 16 Дек 2013, 13:11

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот gabinka_80 » 24 Ное 2016, 17:20

Имах едно гадже, с което излизахме. бях тогава без работа, но все пак в години, когато имахме... вече нали доходи. Ходихем заедно в магазина и купувахме много неща - храна, макарони разни, спагети, месо, хартия, но на касата той винаги предлагаше да разделим сметката. :shock: :shock: А нещата, после ги носихме у тях да си сготвим нещо, но той избираше какво и често вечерята беше по-празнична така да се кажее, да, но нямаше всичко,което бяхме купили. :lol:
gabinka_80
 
Мнения: 300
Регистриран на: 15 Юли 2016, 12:22

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот mamina » 24 Ное 2016, 21:39

Мъчение е да живееш със скръндза :sad: . Да те следят какво и колко си купил не е работа. Аз ги разпознавам като почнат да се правят на интересни и да шикалкавят, когато трябва да извадят портмонето си. Или някои парадират колко пари имат, а не им се откъсва от сърцето за 20 лева да помогнат за нещо.
mamina
 
Мнения: 525
Регистриран на: 18 Яну 2016, 12:55

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот Pipilota » 28 Ное 2016, 16:41

gabinka_80 написа:Имах едно гадже, с което излизахме. бях тогава без работа, но все пак в години, когато имахме... вече нали доходи. Ходихем заедно в магазина и купувахме много неща - храна, макарони разни, спагети, месо, хартия, но на касата той винаги предлагаше да разделим сметката. :shock: :shock: А нещата, после ги носихме у тях да си сготвим нещо, но той избираше какво и често вечерята беше по-празнична така да се кажее, да, но нямаше всичко,което бяхме купили. :lol:

Това вече е кофти! :shock: Аз съм имала период, в който имах приятел и нямах абсолютно никакви доходи и бях много зле финансово, но той много ми помага и ме гледаше буваклно, но никога не бих поискала да ми купува, да си го нося у нас, но явно и такива иам! Смятай този какъв сметкаджия е бил...
kukuvicac
Аватар
Pipilota
 
Мнения: 4258
Регистриран на: 14 Ное 2014, 12:41

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот annydance » 29 Ное 2016, 10:08

Не харесвам такива хора, направо ми действат на нервната система. Никой няма да занесе нищо на оня свят.
annydance
 
Мнения: 445
Регистриран на: 06 Ное 2013, 14:13

Re: Маските, които прикриват, че той е скръндза

Мнениеот Snejna » 29 Ное 2016, 11:55

Не всеки има големи доходи, с които да разполага и това трябва да се вземе под внимание. Едно е някой да се разпъва според чергата си, друго е да се е свил в единия й край! :roll: На мен би ми било грозно и противно, яко някой ме използва да му пълня хладилника. Предпочитам в прав текст да ми се каже, че няма пари. Но обещания как някой път нещата ще се променят, по-добре без това.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта