Ползи и вреди от Китайския чай Сание

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Ползи и вреди от Китайския чай Сание

Мнениеот lini_leni » 08 Окт 2013, 14:58

Ползвали ли сте китайския чай Сание?

Аз съм много недоволна от него. Въпреки че Сание е изцяло натурален и не съдържа химически добавки. Съставен е изцяло от билки и това беше нещото, което ме грабна, а и цената му не е висока, но действието му, при мен, беше поразително силно. Болките в корема бяха значителни, като за капак започнах да получавам сърцебиене. Това за мен беше изключително стряскащо, също и чувството за отпадналост и безсилие. Разбира се, веднага след това преустанових употребата му. :!:

Е, поне успях да възвърна желаните килограмите, но с висока цена. Подобни начини за сваляне на килограми, могат да бъдат не просто вредни, но и опасни. Имате ли опит с подобни чайове или проблема в непоносимостта е само от моя организъм? :roll:
lini_leni

Re: Ползи и вреди от Китайския чай Сание

Мнениеот choki_moki » 10 Окт 2013, 13:56

Здравей,
Не знам как се доверявате на подобни чайове и сиропи за сваляне на килограми.
Моя опит до сега сочи, че единственият начин да свалиш килограми и то без йо-йо ефект, за съжаление, е много дълъг и изморителен процес, но поне след време ще си благодарна на себе си, че не си съсипала здравето си и си постигнала целта си. Най-важното е да си оправих храненето. Стомаха ти НИКОГА не трябва да е празен. Прави 4-5-6 хранения за деня. Хапвай повече зеленчуци и месо. Сутрин може да ядеш овес, макарони, мюсли, банани, яйца, мляко и .т.н. А ако искаш добавки си вземи L-carnitine и някакъв термогенен Фет Бърнър за горенето на мазнините. Съчетавай всичко това със спорт и резултатът няма да закъснее.
Аватар
choki_moki

Мнениеот Radoslav88 » 10 Окт 2013, 15:04

choki_moki написа:Здравей,
Не знам как се доверявате на подобни чайове и сиропи за сваляне на килограми.
Моя опит до сега сочи, че единственият начин да свалиш килограми и то без йо-йо ефект, за съжаление, е много дълъг и изморителен процес, но поне след време ще си благодарна на себе си, че не си съсипала здравето си и си постигнала целта си. Най-важното е да си оправих храненето. Стомаха ти НИКОГА не трябва да е празен. Прави 4-5-6 хранения за деня. Хапвай повече зеленчуци и месо. Сутрин може да ядеш овес, макарони, мюсли, банани, яйца, мляко и .т.н. А ако искаш добавки си вземи L-carnitine и някакъв термогенен Фет Бърнър за горенето на мазнините. Съчетавай всичко това със спорт и резултатът няма да закъснее.

Л-карнитина задължително да бъде Ацетил Л-карнитин, защото е много повече ускорява метаболизма и отделно дава много енергия и концентрация по време на тренировка. Аз съм пил ALCAR-a на PrimaForce и съм много доволен като най-вероятно скоро ще пробвам пак.
Radoslav88

Мнениеот niya_mazova » 11 Окт 2013, 14:00

Не е ли по-безвредният начин да се опита с чайове и природни продукти, а след това с други всевъзможни Карнетини и глупости? :!:
niya_mazova

Мнениеот choki_moki » 19 Окт 2013, 12:28

niya_mazova написа:Не е ли по-безвредният начин да се опита с чайове и природни продукти, а след това с други всевъзможни Карнетини и глупости? :!:

КарнЕтините се синтезират по естествен път в човешкият организъм. L-карнитинът е аминокиселина, която тялото ни произвежда от аминокиселината лизин. От това по-естествено, здраве му кажи.
Аватар
choki_moki

Мнениеот varlam » 19 Окт 2013, 19:34

niya_mazova написа:Не е ли по-безвредният начин да се опита с чайове и природни продукти, а след това с други всевъзможни Карнетини и глупости? :!:

Точно със Сание...ние :lol: /меко НЕ!/
varlam

Назад към Хранителни добавки и биопродукти