Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патология

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патология

Мнениеот dejavu » 16 Окт 2013, 16:18

Все по-свободно се говори за сексуалността при хората, както и тяхната разкрепостеност, не спазването на стереотипи и т.н. На мен лично това ми прави огромно впечатление, защото много по-често стига го детските уши не навреме и не по начина, по който трябва да се каже.

Често мъжете се оправдават за разкрепостеността си с животинските си предшественици. Че това е инстинкт, който не може и не трябва да се потиска. Обаче, какво всъщност се оказва. :idea:

Новозеландски учени установяват, че това е патология след изследване на животни, които са непретенциозни спрямо сексуалните контакти с партньор от противоположния пол. Науката се обуславя това поведение, като търсене на най-благоприятен партньор за продължаване на рода.

Реално изследванията сочат, че контактите с повече от един човек (в случая), не са биологично присъщи на човека. Според специалисти, хората имали контакт само при необходимост, като размножавали само в най-оптималното време за продължаване на здрав род.

В сексуалната култура са намесени, все пак, религиозни и културни различия, които с времето са се развивали по един или друг начин, а всички тези култове са били развити след Каменната епоха.

Така че, мъже, вече не можете да си се оправдаете, че животинското във вас зове, разкрепостеността идва тоолкова късно! :D
dejavu
 
Мнения: 413
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:06

Re: Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патоло

Мнениеот YoLindi » 16 Окт 2013, 16:24

Хмммм, разкрепостеността е много относително понятие. Ако се има предвид групови изпълнение или с повече от двама души, и аз не го намирам за нормално. А всъщност, какво се има предвид под сексуална разкрепостеност? :roll:
YoLindi
 
Мнения: 447
Регистриран на: 02 Окт 2013, 12:28

Re: Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патоло

Мнениеот Golfie » 17 Окт 2013, 08:46

Нищо между двама или повече души не е патология, естествено, ако всички са съгласни с участието им там. :)
Golfie
 
Мнения: 211
Регистриран на: 04 Ное 2011, 23:16

Re: Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патоло

Мнениеот dejavu » 17 Окт 2013, 09:39

Golfie написа:Нищо между двама или повече души не е патология, естествено, ако всички са съгласни с участието им там. :)

Защо смяташ, че при повече от двама души не граничи с патологичното, при положението, че това не е изначално?
dejavu
 
Мнения: 413
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:06

Re: Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патология

Мнениеот dejavu » 28 Фев 2017, 17:56

И аз съм съгласна, че под разкрепостеност могат да се разбират много неща. Ако само като прави секс по тройки и повече хора се възбужда, това си е патология. Но един път за проба и опит не е :mrgreen: . Така си мисля.
dejavu
 
Мнения: 413
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:06

Re: Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патология

Мнениеот kalinka-kuku » 23 Авг 2017, 11:35

dejavu написа:И аз съм съгласна, че под разкрепостеност могат да се разбират много неща. Ако само като прави секс по тройки и повече хора се възбужда, това си е патология. Но един път за проба и опит не е :mrgreen: . Така си мисля.

когато се прекали с нещо и вече обикновения секс с проблемен и безинтересен, това вече е лошо. Не трябва да се прекалява с нищо, за да не се губи интерес и към останалото.
Аватар
kalinka-kuku
 
Мнения: 1189
Регистриран на: 20 Мар 2015, 15:25

Re: Сексуалната разкрепостеност при хората – по-скоро патология

Мнениеот kauda » 23 Авг 2017, 14:56

Мисля, че доста неща са спомогнали за разкрепостеността. Все пак.. сексът е с главна цел - продължаването на рода. Значи, решаваш там - 2-3-5 пъти колко ще продължаваш рода и приключваш. Но останалите изпълнения, като целувките, любовната игра, оралната любов и темата табу - анален секс, ами всичко това си е далче от продължаването на рода. От както сме приели секса не като начин за размножаване, а като начин да си доставим удоволствие, съвсем нормално и естествено е да се търсят още начини да се обогати това преживяване.
Аватар
kauda
 
Мнения: 1654
Регистриран на: 23 Мар 2015, 10:45


Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron