ДНК тест за бащинство или майчинство-къде и как се поръчва?

Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.

ДНК тест за бащинство или майчинство-къде и как се поръчва?

Мнениеот АМГЕНЛАБ-България » 08 Ное 2013, 19:38

Само от Фрамар (www.framar.bg) вече може да си закупите тестов комплект за поръчване на уникалния за България изключително точен, бърз и съвсем дискретен ДНК тест за доказване на бащинство или майчинство. В този форум публикувайте мнения по предлагания от АМГЕНЛАБ за първи път на българския пазар:

1. ДНК тест, който се извършва в най-голямата американска генетична лаборатория "DDC" в щата Охайо и резултата от който се получава след само 10 работни дни или за 5 дни при експресна поръчка!

2. ДНК тест, който струва само 660 лв., срещу над 800 лв. или 1000 лв. в другите лаборатории, представени в България

3. ДНК тест, при който се тестват 20 генетични маркера на цената на 16 и гарантира доказана вероятност за бащинство над 99,999% или 0% при отхвърляне на бащинство при сто процентова точност

4. ДНК тест, който можете да извършете съвсем дискретно и анонимно с използване на кодове вместо имената на тестваното дете и предпоалагем баща

5. Можете преди да поръчате ДНК теста да се консултирате съвсем безплатно по телефона, Скайп или електронната поща с експерти по генетика от АМГЕНЛАБ, за да се уверите, че това е точния тест за вас

Очакваме въпроси и мнения!
АМГЕНЛАБ-България
 
Мнения: 2
Регистриран на: 08 Ное 2013, 18:46

Re: ДНК тест за бащинство или майчинство-къде и как се поръ

Мнениеот yankovy » 08 Ное 2013, 19:58

След като закупя този комплект колко трябва да платя за самия ДНК тест? Наистина ли ще получа резултата след само 10 дена?
yankovy
 
Мнения: 3
Регистриран на: 07 Окт 2012, 19:49

Re: ДНК тест за бащинство или майчинство-къде и как се поръ

Мнениеот АМГЕНЛАБ-България » 08 Ное 2013, 20:09

Здравейте! Дискретния ДНК тест е най-бързия и евтин в сравнение с всички други ДНК тестове, които предлагаме. За извършването му е нужно да вземете сами проби от устата на тестваните лица и да заплатите авансово сумата 660 лв., ако сте закупили ДНК комплекта от Фрамар. Ако го поръчате директно в АМГЕНЛАБ, цената на теста е 670 лв.

Да, наистина ще получите резултата след максимум 10 работни дни при обикновена поръчка. Срещу доплащане предлагаме и експресна услуга, при която ще получите резултата след само 5 работни дни по електронната си поща в сканиран вид - оригиналния доклад заедно с превод на български език и обяснение как да се интерпретира.

За повече подробности влезте в страницата на АМГЕНЛАБ в интернет. Надяваме се, че отговора Ви задоволява! Не се колебайте да зададете и други въпроси.
АМГЕНЛАБ-България
 
Мнения: 2
Регистриран на: 08 Ное 2013, 18:46


Назад към Медицински принадлежности

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта