Масажи за бременни

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Масажи за бременни

Мнениеот julianne » 16 Дек 2013, 15:12

Имате ли представа, къде може да правят масажи за бременни? Усещам все по-силна нужда от масаж, но приятелят ми се страхува и масажира основно раменете ми, но имам нужда и от масаж на кръста и гърба!

Не искам да търся в интернет, защото не зная на какви „специалисти” ще попадна, съответно и като цена, колко доволна могат да ме оставят след масажа!

Мисля, че масаж с етерични масла би ми дошъл прекрасно, чувала съм, че има и такива против разширени вени. Предполагам ще са ми особено необходими в един по-късен етап от бременността!

Правили ли сте си масажи по време на бременност и знаете ли до кой месец на бременността е препоръчително или няма ограничения?
julianne

Re: Масажи за бременни

Мнениеот PasDeDeux » 16 Дек 2013, 15:17

Докато бях бременна почти през цялото време ходих на масажи - нямаше нищо по-хубаво от това! Така че, не са ми споменавали нищо за това, от - до кога може!
PasDeDeux

Re: Масажи за бременни

Мнениеот freejoy » 23 Дек 2013, 23:55

Здравейте,
не знам откъде сте? Ако сте от Пловдив бих препоръчал да се консултирате за масажи при Валентин Чолаков в студио Веда4. За него има доста добри отзиви за хора с различни проблеми или които просто искат да се чувстат по-добре. Все пак по-добре е да се консултирате директно с него.
Телефоните му са: 0876 772 088 0878 309 420
freejoy

Назад към Бременност, раждане и майчинство