Лечение със сол и вода?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Лечение със сол и вода?

Мнениеот nushi.kisyova » 31 Яну 2014, 11:04

Чували ли сте за лечение със сол и вода? :? И аз не бях, но попаднах в интернет на някаква статия, която ме заинтригува. Беше ми много интересно, тъй като се оказа, че тази рецепта със сол и вода може да излекува всякакви болести.

Статията започваше с нещо от сорта, че органите се разболяват защото са „жадни”!
До някъде има логика в това, така че ако има някой и друг добър отзив ще започна веднага с лечението със сол и вода!

Всъщност пишеше, че рецептата е много проста, но се изисква инат и доживотно прилагане!
Значи на 1 килограм телесна маса се полагат 30 мл. вода дневно, като на 2 литра вода се слагат по 3 гр. сол и така се разрежда пиенето на тази вода през целия ден, като половин час преди хранене задължително се пие вода, :idea: но не на екс, а на глътки!

Ако някой смелчага пробва това лечение със сол и вода да споделя ефекта!
nushi.kisyova

Re: Лечение със сол и вода?

Мнениеот zheleva212 » 31 Яну 2014, 11:06

Ами наистина звучи логично, но защо се приема и сол не мога да разбера?! Това може дори да е опасно за хора с някои заболявания, при които се ограничава именно това! :?
zheleva212

Мнениеот djudjanka » 31 Яну 2014, 11:59

И на мен не ми стана ясно за солта и без това опитвам да я огранича, едва ли бих прибягнала до такова лечение.
Аватар
djudjanka

Мнениеот penny » 21 Фев 2014, 13:44

djudjanka написа:И на мен не ми стана ясно за солта и без това опитвам да я огранича, едва ли бих прибягнала до такова лечение.

Нали именно солта задържа водата в клетките или поне това съм чувала, значи колкото повече пиеш толкова повече се подуваш :lol: :lol: :lol: и после - пук :oops: :D :D
penny

Мнениеот Mon_ton » 27 Ное 2014, 14:46

Никога не съм пробвала подобно нещо. :roll: Тази вода няма ли да е солена :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Дек 2014, 12:36

Нали се твърди, че солта е вредна за организма, каква е идеята все повече и повече да се приема, че и с водата?!
Аватар
rabotnata pchela

Назад към Домашен лекар