Забавено кръвосъсирване

В този фору можете да прочетете здравни съвети от лекари специалисти към потребители на форума, но не можете да задавате въпроси.

Забавено кръвосъсирване

Мнениеот Елизабет » 12 Фев 2014, 20:16

От около година забелязах, че кръвта ми се съсирва доста забавено. При едно съвсем нищожно порязване или удряне раничката кърви повече от 30 мин. Имах проблеми и при зъболекаря по същата причина. На какво може да се дължи това и няма ли да е опасно при някаква хирургическа намеса, ако се наложи?
Елизабет
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Фев 2014, 19:58

Re: Забавено кръвосъсирване

Мнениеот FramarLekari » 13 Фев 2014, 11:52

Елизабет написа:От около година забелязах, че кръвта ми се съсирва доста забавено. При едно съвсем нищожно порязване или удряне раничката кърви повече от 30 мин. Имах проблеми и при зъболекаря по същата причина. На какво може да се дължи това и няма ли да е опасно при някаква хирургическа намеса, ако се наложи?

Здравейте, Елизабет!
Добре е да посетите личния лекар и да се пуснат кръвни изследвания. Те ще докажат дали наистина имате проблем със съсирването на кръвта. Може да се изследва протромбиново време, INR и още някои други показатели.
Поздрави,
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari
 
Мнения: 1987
Регистриран на: 29 Мар 2011, 19:23
Местоположение: България


Назад към Архив

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта