Anka написа:Сиренето на баба, това е най-сигурния варинат, за щастие в наши дни все още могат да се намерят хора, които гледат крави да ви продадат мляко и да си направите истинско сирене.
Lili_pili написа:Аз винаги си правя сирене сама, вярно, че в началото е трудно, докато се научиш, но след това знам, че ям 100% чист продукт и си го хапвам с чиста съвест. А и като сиренето е домашно не ядеш чак толкова много както яко е купено и се разкашва във яденето след 30 секунди.
Mon_ton написа:Сиренето на баба! Най-гарантирания вкус, хехе! А все още с малко желание, всеки може да си направи.
rabotnata pchela написа:Lili_pili написа:Аз винаги си правя сирене сама, вярно, че в началото е трудно, докато се научиш, но след това знам, че ям 100% чист продукт и си го хапвам с чиста съвест. А и като сиренето е домашно не ядеш чак толкова много както яко е купено и се разкашва във яденето след 30 секунди.
Браво, малко хора се занимават с това начинание. Все сме мързеливи, аз от магазина май най-много харесвам сиренето Кортен, но солено идва ;(
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта