Напролет си бяхме приготвили кюфтенца от зелен лук, сирене, кашкавал и много магданоз, бяха божествени!
За съжаление няма много дълго натурални зелени подправки и такива храни, точно заради това обичам и толкова много пролетта, може би
Сега се чудя какви кюфтенца да измайсторя, които да не са от кайма, нито от соя вече и спанак няма, въпреки че не зная дали не може да се ползва замразен, но не зная до колко вкусни и свежи биха били кюфтенцата
Тези също изглеждат доста апетитно, но нямам идея с какво са приготвени
Много ще се радвам, ако някой ми даде идеи как да приготвя по-различни кюфтенца, от леща, спанак, елда, каквото ви дойде наум
Малко съм боса в приготовленията на кюфтенца, затова някой може ли да ми каже дали вместо с пържене стават така вкусни и хрупкави, ако се изпекат оваляни в галета, например