Коя е любимата ви секс поза?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот black » 18 Мар 2016, 17:38

qwerryyy написа:тцтц ;) моите пози са най-вече от обстановката, настроението и обкръжението. :lol:

То и степента на удоволствие зависи от тях :grin:
black

Мнениеот rose_92 » 18 Мар 2016, 21:58

Lili_pili написа:Разбира се, харесва ми да съм отгоре, наистина е любимата ми поза! :) А и не знам защо изпитвам най-голямо удоволствие така, пък и на приятеля ми му харесва много! :)

Защото по този начин клиторът се стимулира много от търкането и получаваш клиторен оргазъм. Не знам вагинален дали лесно получаваш - аз не. Но всеки път, когато аз съм отгоре мога да свърша най-малко веднъж затова и на мен това ми е любимата поза. Чела съм, че много жени имат такъв проблем и трудно получават вагинален оргазъм. Не че не ми харесват и другите пози, но просто много трудно свършвам така. Иначе на моя приятел най му харесва аз да съм легнала по корем, а той отгоре (нещо като задна ама в легнало положение :lol: иначе класическата задна прашка аз не я харесвам, нито той, което ми е странно - тая поза май е любима на повечето мъже :lol: ).
rose_92

Мнениеот Lollipop » 21 Мар 2016, 12:42

rose_92 написа:
Lili_pili написа:Разбира се, харесва ми да съм отгоре, наистина е любимата ми поза! :) А и не знам защо изпитвам най-голямо удоволствие така, пък и на приятеля ми му харесва много! :)

Защото по този начин клиторът се стимулира много от търкането и получаваш клиторен оргазъм. Не знам вагинален дали лесно получаваш - аз не. Но всеки път, когато аз съм отгоре мога да свърша най-малко веднъж затова и на мен това ми е любимата поза. Чела съм, че много жени имат такъв проблем и трудно получават вагинален оргазъм. Не че не ми харесват и другите пози, но просто много трудно свършвам така. Иначе на моя приятел най му харесва аз да съм легнала по корем, а той отгоре (нещо като задна ама в легнало положение :lol: иначе класическата задна прашка аз не я харесвам, нито той, което ми е странно - тая поза май е любима на повечето мъже :lol: ).

А, не само на повечето мъже, доста жени също я харесват. :) Аз нямам любима поза, много зависи от настроението, ако съм на по-щура вълна не обичам много да се прегръщаме и целуваме, но ако съм в момент на романтика, то тогава мисионерската е най-подходяща сякаш. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Krum » 21 Мар 2016, 15:43

Хм, аз съм фен на кучешката, котешката и всякакви пози от животинския вид. :lol:
Аватар
Krum

Мнениеот Alex_mor » 23 Мар 2016, 12:57

Krum написа:Хм, аз съм фен на кучешката, котешката и всякакви пози от животинския вид. :lol:

Нека да има животинско размножаване... :lol: И аз съм фен на по-разнообразния секс, но да си призная на любимите ми пози не им знам имената.
Alex_mor

Мнениеот zagrijena » 23 Мар 2016, 14:46

Krum написа:Хм, аз съм фен на кучешката, котешката и всякакви пози от животинския вид. :lol:

В животинските влиза ли поза 69, като се има предвид, че близането е основно? :grin: Важното е разнообразие да има, че ако си караш само на една, голяма скука.
zagrijena

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Апр 2016, 09:19

zagrijena написа:

В животинските влиза ли поза 69, като се има предвид, че близането е основно? :grin: Важното е разнообразие да има, че ако си караш само на една, голяма скука.

Ужис. :) За близане не се говори, бррр. Било основно! :banghead:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот fawla » 08 Апр 2016, 10:51

Аз нямам любима поза, обичам да разнообразяваме, а и не мисля, че може секса да е много разнообразен в леглото. Единия отгоре, другия отдолу, напред, назад, нищо съществено. :) Секс позите в кама сутра нямат достигане, за тях трябва да си абсолютна йога.
Аватар
fawla

Мнениеот Lisica » 18 Май 2016, 16:11

fawla написа:Аз нямам любима поза, обичам да разнообразяваме, а и не мисля, че може секса да е много разнообразен в леглото. Единия отгоре, другия отдолу, напред, назад, нищо съществено. :) Секс позите в кама сутра нямат достигане, за тях трябва да си абсолютна йога.

Да има някои, които са по-опасни, отколкото предполагам да носят удоволствие! :shock: мисля, че главно са измислени картинки ,отколкото истина!
Аватар
Lisica

Мнениеот roksana » 19 Май 2016, 10:32

Някои в Камасутра сигурно трябва да ги учиш и да минеш специално обучение за тях, така изглеждат. Чак такива акробати не е нужно да бъдем. Всеки си е намерил златната среда, както се казва, и си кара по нея, каквото най-му харесва.
roksana

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси