qwerryyy написа:тцтц ;) моите пози са най-вече от обстановката, настроението и обкръжението.
То и степента на удоволствие зависи от тях

qwerryyy написа:тцтц ;) моите пози са най-вече от обстановката, настроението и обкръжението.
Lili_pili написа:Разбира се, харесва ми да съм отгоре, наистина е любимата ми поза! :) А и не знам защо изпитвам най-голямо удоволствие така, пък и на приятеля ми му харесва много! :)
rose_92 написа:Lili_pili написа:Разбира се, харесва ми да съм отгоре, наистина е любимата ми поза! :) А и не знам защо изпитвам най-голямо удоволствие така, пък и на приятеля ми му харесва много! :)
Защото по този начин клиторът се стимулира много от търкането и получаваш клиторен оргазъм. Не знам вагинален дали лесно получаваш - аз не. Но всеки път, когато аз съм отгоре мога да свърша най-малко веднъж затова и на мен това ми е любимата поза. Чела съм, че много жени имат такъв проблем и трудно получават вагинален оргазъм. Не че не ми харесват и другите пози, но просто много трудно свършвам така. Иначе на моя приятел най му харесва аз да съм легнала по корем, а той отгоре (нещо като задна ама в легнало положениеиначе класическата задна прашка аз не я харесвам, нито той, което ми е странно - тая поза май е любима на повечето мъже
).
Krum написа:Хм, аз съм фен на кучешката, котешката и всякакви пози от животинския вид.
Krum написа:Хм, аз съм фен на кучешката, котешката и всякакви пози от животинския вид.
zagrijena написа:Krum написа:Хм, аз съм фен на кучешката, котешката и всякакви пози от животинския вид.
В животинските влиза ли поза 69, като се има предвид, че близането е основно?Важното е разнообразие да има, че ако си караш само на една, голяма скука.
fawla написа:Аз нямам любима поза, обичам да разнообразяваме, а и не мисля, че може секса да е много разнообразен в леглото. Единия отгоре, другия отдолу, напред, назад, нищо съществено. :) Секс позите в кама сутра нямат достигане, за тях трябва да си абсолютна йога.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта