Здравейте!Значи проблема е следния---Така,от доста време нямам желание за секс,ама никак.На 45г. съм и допреди 2-3 г нямах такъв проблем.Сега и ерекция липсва,не става....Ужас направо.

Ходих на уролог ,преглед-всичко е наред/простата/.Правих и хормонални,обаче доктора отиде в Норвегия и.....до тук./тестостерон-17мл.. лх-4.5/Та преди да излязат резултатите ни изписа Циалис,не знам да го пия ли ,или не.Причината е-високо кръвно и пулс.Каза ,че няма проблем,ама знам ли.Сега вземам небилет и еналаприл-държът ме добре,но...Имам и едни-Вигор 300,приятел ги донесе от Берлин,казва ,че са убиец.Чудя се какво да пробвам..циалис1/2,или вигора ,да не стане -убиец!!Надявам се някои да ме посъветва,тъй като май работата щте отиде към развод.

П робвах циалис и нещо странно-от 1/4 циалис ,кръвното падна на 95/50 ,пулс 45-50....

Това пък да не би от лекарствата за кръвно ,които вземам-корвитол и еналаприл.....1-то 2x50 .второто 2x20mg....,нямам диабет-70кг съм,а и съм правил кръвна картина.Посетих кардиолог-пулс,кръвно,всичко е наред,а на въпроса за циалиса/или от този род ,що така се получава-отговор/ами не знам,кръвното е добре,това са хаповете за теб,за другото питай уролог/.

Е питал съм-циалиса ,ще има ли проблем,каза нееее.....От Варна съм,какво да направя,към кого да се обърна.Ситуацията -нерешима???А,и не правя секс през ден-няма с какво..

В безисходица съм..Какво трябва да направя,защо циалиса ми действа по този шокиращ начин,като има отлични отзиви за него???