Поправете ме!
За въпроси: 042 605 300; 0893 376 735; help@framar.bg | International +359 879 611 100; international@framar.bg
Модератор: FramarModDesi
agapi100910 написа:Аз спортувам 4 или 5 пъти в седмицата по 2 часа. Единия час отделям за кардио и след това упражнения. Истината е,че се чувствам със страхотен тонус през деня и е такава краста, че като не отида ставам нервна. За сваляне на килограми немога да се похваля с големи успехи , но се стегнах и ако успея и подходяща диета да си налучкам ще се получи. Дайте ми идеи ,МОЛЯ,как да потисна апетита си вечер след 18 ч.
ВИТАСЛИМ ЛАЙТ капс. 500 мг. * 30: VITASLIM LIGHT caps. 500 mg. * 30 VITASLIM LIGHT ПОТИСКА АПЕТИТА И ИЗГАРЯ МАЗНИНИТЕ хранителна добавка 30 капсули 500 mg ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Vitaslim LIGHT съдейства за регулиране
ВИТАСЛИМ ЛАЙН капс. * 50: VITASLIM LINE caps. * 50 VITASLIM LINE ЗА РЕДУКЦИЯ НА ТЕГЛОТО хранителна добавка 50 капсули 515 mg ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Vitaslim LINE е балансирана формула за редуциране на телесно
ФОРМАСУИТ бонбони за отслабване * 20: ФОРМАСУИТ Желирани форми за отслабване СЪСТАВ на 1 бр. желирана форма: захар, желиращ агент (желатин), аромат и вкус на зелена ябълка или горски плодове, калиев сорбат, оц
6 причини да се захванем с леки тренировки: Спортът не е просто уплътнение на свободното време. Движението и упражненията са в основата на здравословния, щастлив и успешен живот. Ако все още не сте намерили достатъчно пр
Извайване на идеални форми чрез спининг: Оказва се, че един от начините да сте в идеална форма и да се радвате на стегнато тяло е именно спинингът. Названието на този вид спорт идва от английската дума spin, която означв
За трета година ще се проведе Национална кампания "Аз обичам спорта": За трета поредна година във връзка с ангажимента на правителството за насърчаване и развитие на българския спорт Министерство на физическото възпитание и спорта провежда Националн
Назад към Спорт, туризъм и здраве
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта