teddy написа:Много е неприятно това с конюктивита, но ако лечението започне навреме би трябвало бързичко да се оправи оченцето. И моята щерка веднъж имаше конюктивит и очичките й направо бяха залепнали... Педиатърката ни изписа Макситрол 5 мл и смея да твърдя, че още с първите капвания имаше подобрение. Вие ходихте ли на лекар? Не те съветвам да купуваш капки на своя глава, защото нашите специално се продават единствено с рецепта. А може и нещо да се е замърсило, знаеш ли. Правила съм промивки с преварена водичка и памучен тампон за грим. Ако имаш физиологичен разтвор, също можеш да го използваш. Успех и да оздравявате бързо
Bella написа:Това заболяване е доста неприятно за децата, понякога дори възрастните страдат, но да ти кажа не зная капки за очи срещу конюнктивит, преди когато съм имала подобни проблеми съм си промивала очите с преварена или борова вода, но не ми се случва често да страдам от конюнктивит.
marto написа:Bella написа:Това заболяване е доста неприятно за децата, понякога дори възрастните страдат, но да ти кажа не зная капки за очи срещу конюнктивит, преди когато съм имала подобни проблеми съм си промивала очите с преварена или борова вода, но не ми се случва често да страдам от конюнктивит.
Оооо, задължително се слагат капки, защото конюктивита е много упорит. Дори се слагат два дена, след като очите вече са чисти, поради опасност от повторно заразяване. Аз миналата година го лепнах от племенника и се влачих близо две седмици с него
Още от Framar.bg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта